Odbojkaši Vojvodine pobedom završili ligaški deo prvenstva, sledi plej-of

Odbojkaši Vojvodine savladali su Mladi radnik rezultatom 3:1 u poslednjem kolu ligaškog dela prvenstva.
Odbojkaši Vojvodine pobedom završili ligaški deo prvenstva, sledi plej-of
Foto: 021.rs
Voša je Superligu u sezoni 2017/18 počela pobedom, a tako ju je i završila. Novosadski tim je još ranije obezbedio prvo mesto na tabeli pred četvrtfinale plej-ofa, pa ovaj meč nije imao rezultatski značaj za njih. 
 
Ipak, dobar napad i malo napravljenih grešaka obezbedili su još jednu pobedu domaćinu. Već na startu su napravili veću razliku, pa su prvi set dobili bez poteškoća sa 25:18.
 
U drugom setu su se izabranici Nedžada Osmankača opustili, što je iskoristio tim iz Požarevca, koji su osvajanjem seta sa 25:17, stigli do izjednačenja. 
 
Posle izgubljenog setu "crveno-beli" su zbili redove i počeli da diktiraju svoj tempo igre. Novosađane su predvodili Mehić, Suhinjin i Kujundžić, a pojačali su i blok, što je rezultiralo osvajanjem trećeg seta sa 25:17. 
 
U poslednjem setu su gosti ponovo pružili nešto jači otpor, ali bez šanse da ugrozi novosadski tim, koji je došao do prednosti od 25:21 i time meč priveo kraju.
 
"Jako je teško igrati ovakve utakmice, ali mi smo profesionalci i uvek moramo da nađemo motiv, kao što smo to učinili sada i prikazali dobru partiju. Čestitao bih saigračima na pobedi, ona jeste važna, jer smo nastavili niz. Treba da gradimo timski duh i sve bolju igru za plej-of", poručio je libero "crveno-belih" Nikola Peković.
 
Četvrtfinale plej-ofa počinje 7. marta, a Vojvodina će na Spensu ugostiti ili Spartak iz Ljiga ili Niš.
 
U 18. kolu sastali su se još i Radnički - Crvena zvezda (2:3), Jedinstvo - Novi Pazar (3:0), a mečeve tek treba da odigraju Niš - Subotica i Spartak Ljig - Ribnica. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.