Voša srušila i prvoplasirani Dinamik

Košarkaši Vojvodine savladali su večeras na gostovanju u Beogradu lidera KLS, ekipu Dinamiak rezultatom 93:76 u 21. kolu Košarkaške lige Srbije.
Voša srušila i prvoplasirani Dinamik
Foto: 021.rs
Tim Filipa Soceka uspeo je da napravi iznenađenje i pobedi prvoplasirani tim na tabeli, koji je poslednji put poražen u decembru, čime je prekinut niz od osam uzastopnih pobeda Dinamika u domaćem prvenstvu.
 
Voša je od samog početka meča igrala sigurno, a tokom utakmice nije bilo većih oscilacija, te pobeda ni u jednom momentu nije bila dovedena u pitanje. Već na samom startu, u prvoj četvrtini koju je dobio sa 34:19, novosadski tim je najavio iznenađenje.
 
U drugoj četvrtini oba tima su igrala izjednačeno (20:20), pa se na pauzu otišlo rezultatom 54:39. Vojvodini je bilo dovoljno da u drugom poluvremenu održava rezultatsku razliku, što je i činila. Dinamik je, s druge strane, sigurnije počeo treću četvrtinu, koju je i dobio je sa 18:15.
 
"Crveno-beli" nisu pobedu ispuštali iz ruku, a potvrdu svojih dobrih partija u proteklom periodu, zacementirali su osvajanjem poslednjeg dela igre sa 24:19. 
 
Prvoplasirani tim na tabeli bio je nemoćan za Bjelicu i Janjića, koji su postigli više od polovine koševa za svoj tim. Bjelica 30, Janjić 20, a pratili su ih Berbakov i Stojanović sa po devet koševa.
 
U protivničkom taboru najefikasniji su bili Stevanović sa 20, Krstić sa 18 i Todorović sa 14 koševa.
 
Nakon ove pobede Vojvodina je četvrta na tabeli sa 33 poena, a ispred nje, sa 36 osvojenih poena, nalaze se Vršac i Borac, dok je Dinamik i dalje prvi u šampionatu sa 38 bodova.
 
U ostalim utakmicama kola Vršac je savladao Spartak sa 87:74, a tek treba da se sastanu Radnički - Metalac, Tamiš - Sloga, Beovuk - Zlatibor Čajetina, Mladost Admiral - Borac.
 
U narednom kolu, koje se igra 10. marta, Vojvodina na Spensu dočekuje Tamiš.
  • vuk

    04.03.2018 13:47
    Vojvodjansko kolo u Beogradu.Samo napred
  • Dzordz

    04.03.2018 12:52
    Nastavljamo u istom ritmu....ćiribu, ćiriba igra voša k'o barsa......
  • eka

    04.03.2018 04:16
    Sta reci osim-svaka cast. Trener je rekao da idu da pobede Dinamik i odrzao je rec. Meni je najlepsi potez meca Janjicev kos pri rezultatu 31-46. A sad da Tamisu vratimo milo za drago.

    Ono sto bi bilo dobro jeste da Vosa malko poradi na marketingu. Cisto da se privuce mladja populacija da dodje na utakmice. Neki fejsbuk nalog, pa fotografije sa meceva, pokoji video, intervju, najava. Nista specijalno ali bi se privukli mladi da dolaze (ako im iskocite na naslovnoj strani). Malo je neobicno da su igraci tako mladi a da u publici nema devojcica i devojaka da ih gledaju. Iako je manjak gledalaca problem u svim sportovima u vecini gradova, moze se dopreti do mladih. Steta je da ekipa igra hrabro i da igra lepu kosarku a da je publika malobrojna. Ako neko iz kluba cita, poradite malo na tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport