Za derbi Vojvodina - Zvezda istočna tribina rezervisana za novosadske osnovce

U ponedeljak 5. marta počinje prodaja ulaznica za meč 26. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde koji se igra u sredu 7. marta na "Karađorđu".
Za derbi Vojvodina - Zvezda istočna tribina rezervisana za novosadske osnovce
Foto: 021.rs

Odlukom novosadskog kluba predviđeno je da zapadna i severna tribina budu za navijače domaćeg tima, južna za gostujuće, dok se karte za istok neće prodavati već će biti besplatno podeljene školama učesnicama projekta "Jedan za sve" - Lige novosadskih osnovnih škola. Ulazak će biti omogućen i vlasnicima sezonskih ulaznica za ovu tribinu.

"U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Crvena zvezda za koje je rezervisana isključivo južna tribina", saopšteno je iz Vojvodine. Ipak, iako je ovakva odluka bila i ranije saopštavana, na poslednjem duelu sa Zvezdom je novosadska policija naredila da se navijačima beogradskog kluba omogući ulaz na istočnu tribinu.

Karte za zapad i jug se u ponedeljak i utorak od 9 do 19:30h mogu kupiti na kiosku Gigstix-a (Pariski magazin). U utorak i sredu se od 13h ulaznice za zapadnu tribinu mogu kupiti i na centralnoj blagajni stadiona, a na blagajni pored nekadašnjih teniskih terena će na dan odigravanja meča moći da se kupe karte za jug.

Karte za sever će se prodavati samo u sredu od 15 do 18h u prostorijama navijačke grupe "Firma" na severnoj tribini stadiona.

Cene ulaznica su 500 zapad, 400 jug i 100 dinara sever, a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Karte moraju imati i deca bilo kog uzrasta.

Pet kola pre početka plej-ofa, Zvezda je ubedljivo vodeća sa 66 bodova, dok je Vojvodina na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje za mesta u evropskim kvalifikacijama sa 37 bodova.

Meč se igra u sredu 7. marta sa početkom u 18 časova.

  • Milos

    05.03.2018 15:03
    @blade
    O broju navijaca Vojvodine najbolje govori utakmica sa Sampdorijom,Az Alkmarom itd, ima nas ima blizanci, al nam vi niste zanimljiv protivnik...proci ce i vase .. dodjosi !
  • Blade

    05.03.2018 13:26
    @KIZA
    Ti druze ako toliko znas o Detelinari trebalo bi da znas da tamo ima vise navijaca Novog Sada nego Vojvodine...Al najjaci su izgovori da neciji roditelji nisu iz NS-a!Neki ovde smatraju da su pre ziveli u Vojvodini nego sto se desio veliki prasak...
  • KIZA

    05.03.2018 11:44
    zvezda ili partizan
    I moj sin ide u Tozinu skolu i navija za Vojvodinu,od 25 ucenika u razredu samo dvoje dece imaju roditelje koji su rodjeni NOVOSADJANI...stvar kucnog vaspitanja...Inace Detelinara je gradjena krajem sedamdesetih godina i naselili su je mahom ljudi sa strane koji su dobijali drzavne stanove i ucili decu da navijaju za TITOVE blizance....Inace u ovom delu grada postoji FK Novi Sad za koji niko nenavija.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.