Vatrometom usred noći budili igrače Zvezde u Šeratonu

Navijači Vojvodine sinoć su na nesvakidašnji način pokušali da pomognu svojim ljubimcima pred današnji derbi 26. kola protiv Crvene zvezde.

Igrači beogradskog kluba smešteni su u novootvorenom hotelu Šeraton na Bulevaru Evrope, ali su očigledno pre vremena imali buđenje.

Naime, u 3:45h probudio ih je, ali i stanovnike ovog dela Novog Sada, iznenadni vatromet i pucnjava raketa u trajanju od skoro minute.

Za sada nema reakcija iz tabora beogradskog kluba, a koliko će ovo iznenadno buđenje igrača Zvezde usred noći imati efekta znaće se večeras.

Inače, hotel Šeraton, koji je u vlasništvu MK grupe, zvanično je otvoren danas, ali je juče primio prve goste, pa su igrači i stručni štab lidera fudbalskog prvenstva Srbije jedni od prvih posetilaca ovog zdanja. To ipak nije omelo navijače Vojvodine da na vreme saznaju gde su se smestili i iznenade ih velikim vatrometom.

Meč Vojvodina - Zvezda igra se danas od 18h na Karađorđu, a uprava kluba je u međuvremenu odlučila da za navijače beogradskih crveno-belih snizi cenu ulaznice za južnu tribinu sa 400 na 100 dinara. Toliko košta i karta za sever, za zapad je 500 dinara, dok će na istok moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata, kao i deca koja se takmiče u okviru Lige novosadskih osnovnih škola.

Zvezda je lider šampionata i ima čak 29 bodova više od Vojvodina koja je na osmoj poziciji i bori se za plej-of.

  • Sever Srbije

    09.03.2018 22:39
    Bravo Zvezdo 1-2 laganica!
  • Nebitno

    09.03.2018 11:13
    KojiTabor
    Upoznah i Slaninara i Cigana. Dobrih ima i jednih i drugih, a o go.ana, vala ima i jednih i drugih.
    Nije bitno koji je klub, bitno je da li se nešto radi ili ne.
    NE uznemirava se grad u četiri ujutro! Hajde sada zamislite Ajax ili Liverpul - potiču iz lučkih gradova prepunih kriminala, ali nema ovakvih sr.nja.
    Sva ta fama koja se diže oko huliganstva je nenormalna. Zna se gde je njima mesto. Navijaju, izgube glasove, bride dlanovi, valjaju po ulici od opijata - OK. Mlaćenja, lomljenja, uznemiravanja bilo koje vrste - zna se gde idu.
    Samo nama je problem čiji su huligani, a ne šta su uradili.
    More iste zakone za sve!
  • Blajv

    08.03.2018 18:19
    @Vojvosadjan

    Primitivcem me zove bahati licemer koji kuka zbog buke iz izlaska, a podržava namerno divljanje stoke u 4 ujutru. A ne znam šta je pogrešno u mom ponašanju, kad ti pod prozorom urliču besne džukele, je'l silaziš da debatuješ s njima kao da su ljudi, ili ih nabodeš s prozora da pobegnu kevćući? A za auto se ne brinem, svi ste vi podjednako hrabri, evo tišina mi u komšiluku već dve godine, pročulo se:))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.