Košarkaši Vojvodine zaustavljeni u Valjevu

Derbi 23. kola Košarkaške lige Srbije između Metalca i Vojvodine pripao je Valjevčanima koji su na svom parketu slavili sa 89:81.
Košarkaši Vojvodine zaustavljeni u Valjevu
Foto: 021.rs

Bio je to duel timova sa izjednačenim skorom do ovog kola, a domaćin je praktično meč rešio u drugoj i trećoj četvrtini i u poslednju deonicu ušao sa čak 17 koševa viška što im je bilo dovoljno sa opušteniju završnicu.

Najraspoloženiji su bili Kaplanović sa 23 i Vasić sa 20 poena, dok s druge strane niko nije posebno odskakao. Janjić je ubeležio 14, Branković 13, Silađi 12, a Zarić 10 poena.

Novosađani, koji su odranije obezbedili učešće u Superligi, naredni duel igraju pred svojom publikom protiv Beovuka 24. marta. Do kraja regularnog dela gostovaće još Spartaku i ugostiti Dunav.

  • Dzordz

    17.03.2018 19:01
    Glavu gore i napred. Nista strasno.
  • Liman

    16.03.2018 22:51
    Nikakav ovo nije kiks .Ovo je bilo za očekivati.Posle nestvarne pobede nad Dinamikom i one teško izborene pobede protiv Tamiša kad smo overili Super ligu ,bilo je naprosto očekivano da danas padne koncentracija ..da se toliko greši ... I starijoj i iskusnijoj ekipi bi se to desilo ,kako da se ne desi našim dečacima .Mnogo su postigli do sada i ovaj poraz im neće poremetiti ništa bitno .Ubedjen sam da ćemo ove preostale 3 utakmice dobiti . Baš me zanima u kojoj grupi ćemo se naći Čujem da se već zna kako će se formirati grupe.U jednoj Zvezda i Mega ,u drugoj Partizan i FMP .a ostala 4 mesta u grupi će biti raspoređeni kls ligaši na osnovu plasmana .ali ,o tom - po tom ...
    NAPRED VOŠA !!!! BRAVO !!!
  • Vuk

    16.03.2018 21:09
    Vosa nas je navikla na pobode, ovaj brejk Valjevaca neprija ali vec sledece kolo eto prilike za radost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport