Rukometaši Vojvodine poraženi u finalu Kupa, trofej otišao u Niš

Rukometaši Vojvodine ostali su bez trofeja Kupa Srbije, pošto su u finalu završnog turnira poraženi od niškog Železničara rezultatom 21:19.

Iako su imali prednost domaćeg terena i podršku sa tribina Sportskog centra "Slana bara", "crveno-beli" su odigrali ispod očekivanja u odlučujućem meču, pa trofej odlazi ekipi sa Čaira, kojoj je ovo sedmi put da uzima nacionalni Kup.

Izabranici Kasima Kamenice su najpre poveli sa 4:2, ali su onda usledile greške koje su ubrzo stigle na naplatu. Železničar je potpuno preokrenuo rezultat, pa se na pauzu otišli pri rezultatu 8:7. U drugom poluvremenu Vojvodina je stigla do 17:17, ali je tu nestalo snage. Iako su imali gol zaostatka u finišu meča, Novosađanima je "presudio" najkorisniji igrač takmičenja Mladen Krsmančić koji je postavio konačan rezultat meča 21:19.

Vojvodini sada predstoje nadmetanja u plej-ofu. Sem aktuelnog šampiona i pančevačkog Dinama, o osvajaču titule šampiona Srbije odlučivaće i četiri najbolje ekipe iz Superlige.

  • Blek

    19.03.2018 15:26
    Pozadina
    Nije to slučajno! Igrači su na ivici egzistencije. Kad bi ih predsednik zaposlio u Srbijagas(fiktivno,kao neke),možda bi igrali bolje.
  • Srki

    19.03.2018 08:46
    Di vam je srce?
    Skromno poznavanje rukometne igre, za Srbiju dosta ali bez želje i ne može više od ovoga. Nekada, ne tako davno, Steva Popov je skakutao na jednoj nozi, igrao tri dana posle operacije ali igrao srcem za svoj klub i svoj grad pa je Vojvodina osvajala titule. Ovi momci imaju sve uslove, uprava radi svoj posao kako treba ali igrači bez žara, bez karaktera, bez srca ne treba da igraju u Vojvodini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.