Voša želi sve pobede do kraja prvenstva, prva prepreka Beovuk

Košarkaši Vojvodine ugostiće sutra, 23. marta, u Maloj sali Spensa, ekipu Beovuka u okviru 24. kola Košarkaške lige Srbije.
Voša želi sve pobede do kraja prvenstva, prva prepreka Beovuk
Foto: 021.rs
Oba tima u ovaj meč ulaze sa porazima u prethodnom kolu, ali sudeći po formi, novosadski tim je u prednosti. Vojvodina i Beovuk su se sastali u prvom delu prvenstva, u neizvesnoj utakmici, kada su "crveno-beli" slavili u gostima sa košem razlike.
 
U stručnom štabu Novosađana i ovog puta očekuju težak meč, a ova utakmica im je važna zbog povratka na pobedničke staza i bolje pozicioniranje pred početak Superlige.
 
"Utakmica dolazi posle poraza u Valjevu i to je prilika da pokažemo našu mentalnu stabilnost koja nas je krasila celu sezonu. Što se tiče ekipe Beovuka, oni imaju dosta mladih, talentovanih i interesantnih igrača. Stalno govorim da nikad nismo favoriti, pa tako ni u ovoj utakmici. Čeka nas jedna, pre svega, fizički zahtevna utakmica. Što se tiče nas, cele nedelje pričam momcima o tome, moramo da pokažemo mentalnu stabilnost na ovoj utakmici", kaže trener Vojvodine Filip Socek.
 
Krsto Bjelica, jedan od najefikasnijih igrača Vojvodine, ali i domaćeg šampionata, podseća da je duel ova dva tima bio neizvestan do samog kraja, kao i da tim želi sve pobede do kraja regularnog dela sezone.
 
"Protivnik je veoma mlada ekipa sa nekoliko iskusnih igrača. U prvom duelu igrali smo na jednu loptu i pobedili tu utakmicu, koja je za nas možda i predstavljala prekretnicu u prvom delu sezone. Respektujemo te momke, imaju dosta talenta. Mi izlazimo iz poraza i želimo da ova tri kola do kraja regularnog dela ostvarimo sve pobede, da ostvarimo što bolji plasman i da u Superligu uđemo sa četvrtog ili petog mesta", poručuje Bjelica. 
 
Posle 23 odigrane utakmice, Vojvodina ima 12 pobeda, 10 poraza i jednu pobedu posle produžetaka. Sa 36 osvojenih bodova nalaze se na sedmom mestu KLS-a. Isti broj bodova ima šestoplasirani Tamiš, a samo bod više imaju Zlatibor Čajetina i Metalac. Prvi na tabeli je Borac sa 42 boda, a iza njega je Dinamik sa 41 osvojenim bodom.
 
Utakmica između Vojvodine i Beovuka igra se u Maloj sali Spensa sa početkom u 20 časova.
  • Fan

    23.03.2018 07:40
    Samo napred, samo hrabro! U stilu cele sezone, sa ponosom!
  • Dzordz

    22.03.2018 22:30
    Samo hrabro
    Zna Socek šta radi. Ja ne brinem. Momci će dati sve od sebe, siguran sam. SAMO HRABRO DO KRAJA!!!!
  • Vuk

    22.03.2018 20:25
    Idemo do kraja nema opustanja. Idemooooooo jakoooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.