Poraz Vojvodine od Beovuka na Spensu

Košarkaši Vojvodine poraženi su od ekipe Beovuka, na domaćem terenu, rezultatom 92:88 u 24. kolu Košarkaške lige Srbije.
Poraz Vojvodine od Beovuka na Spensu
Foto: 021.rs
Kao i u meču u prvom delu sezone, publika je mogla da gleda napetu utakmicu u kojoj su oba tima igrala izjednačeno. Već u prvoj četvrtini, koja je završena sa 21:21, pokazalo se da će konačni rezultat zavisiti od nijansi u igri. 
 
U drugoj četvrtini se rezultat smenjivao. Izabranici Filipa Soceka su u jednom momentu imali osam poena prednosti, ali je došlo do pada u igri. Košarkaši Beovuka su se uspešno izvukli iz rezultatske krize, izjednačili, a potom i poveli, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 48:46 u koristi Beograđana.
 
U trećoj četvrtini utakmica se nastavila u istom tempu. Igralo se poen za poenom, a rezultat bi bio daleko drugačiji da su "crveno-beli" imali bolji procenat pogođenih šuteva za tri poena. Svoju minutažu u trećoj četvrtini dobro je iskoristio Berbakov, pa je rezultat pred početak poslednje četvrtine bio 71:71.
 
Greške igrača Vojvodine u poslednjoj deonici dobro je koristio protivnik, pa su tri minuta pred kraj meča imali četiri koša prednosti. Priliku da se približe Beovuku imali su Novosađani u poslednjim sekundama, ali je Janjić bio neprecizan sa linije slobodnih bacanja. Konačni rezultat 92:88 za beogradski tim postavio je Maksimović.
 
Najefikasniji u timu Vojvodine bili su Janjić sa 22 i Stojanović sa 14 koševa, dok su se u protivničkom taboru najviše iskazali Grušanović sa 19 i Marjanović sa 18 postignutih koševa.
 
Posle drugog uzastopnog poraza, i dva kola pred kraj Košarkaške lige Srbije, Vojvodina se nalazi na šestom mestu na tabeli, a ta pozicija je vodi u Superligu. U narednom kolu, koje se igra 31. marta, Vojvodina odlazi na megdan subotičkom Spartaku.
  • Šone

    24.03.2018 13:22
    Kako izgubili?! Izašao sam na kraju treće četvrtine sa Miletom na pivo, bio sam ubeđen da dobijamo...
  • Vuk

    23.03.2018 23:38
    Nebi ja nista zamerijo bilo je i zelje i motiva ali nije bilo dovoljno. Idemo dalje.
  • Čupo El Trafikante

    23.03.2018 22:38
    Izgubili smo ali šta je tu je..
    IDEMO DALJE !!!
    Idem na gomboce da zasladim sebe i povratim veru u košarkaše crveno-bele.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.