Mlada reprezentacija danas protiv Italije na "Karađorđu"

Mlada reprezentacija Srbije odigraće danas protiv Italije prijateljsku utakmicu na "Karađorđu".
Mlada reprezentacija danas protiv Italije na "Karađorđu"
Foto: 021.rs
Nakon što su rutinski savladali Gibraltar rezultatom 6:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Italiji, "Orlići" će u prijateljskom meču odmeriti snage upravo sa domaćinom takmičenja.
 
Mlada reprezentacija, predvođena Goranom Đorovićem, nalazi se u odličnoj formi. Posle šest utakmicama u kvalifikacijama, u Grupi 7, imaju maksimalan broj bodova, postigli su 19, a primili samo tri gola. Iza njih je Rusija koja ima pet bodova manje. 
 
Osim Srbije, maksimalan učinak u kvalifikacijama za šampionat, koji se igra 2019. godine, ima još samo Francuska.
 
"Orlićima" će na "Karađorđu" protivnik biti tim koji je najviše puta osvajao ovo takmičenje. "Azuri" su pehar podizali pet puta do sada, dok je Srbija, odnosno Jugoslavija, to jedini put učinila pre tačno četiri decenije. Domaći nacionalni tim je tri puta bio vicešampion Evrope u ovoj kategoriji. 
 
Ulaznice za meč će se prodavati po ceni od 300 dinara za zapadnu tribinu, 200 za istok i 100 za sever. Karte se mogu kupiti na blagajni Stadiona "Karađorđe".
 
Utakmica između Srbije i Italije počinje u 18.30 časova.
 
Podsetimo da će večeras prijateljski meč odigrati i A selekcija Srbije. Oni će se u Londonu od 21 čas sastati sa Nigerijom.
  • V

    27.03.2018 17:49
    Vojvodina
    preimenovanom stadionu se mora vratiti ime jer usred Vojvodine naziv "Vojvodina" ne sme biti nešto nepodobno i sklono preimenovanju
  • Pele

    27.03.2018 12:18
    Brojanica
    Dvoumim se za koga da navijam jel sam dosta vremena svog života proveo u Milanu i Veroni a opet sam svoj gastarbajterski novac uložio u Futog.
    Neka bolji pobedi pobedi ipak !
  • Soko

    27.03.2018 11:25
    Naplaćuju i prijateljske i to mlade reprezentacije,pa će biti sigurno pun stadion, a da je za džabe bar bi nakupili par hiljada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.