Večeras prva meč lopta za odbojkaše Vojvodine

Odbojkaši Vojvodine gostuju danas u Novom Pazaru, gde imaju prvu priliku da odbrane titulu prvaka države.
Večeras prva meč lopta za odbojkaše Vojvodine
Foto: 021.rs
Novosađani su iskoristili prednost domaćeg terena u prva dva meča, pa u finalnoj seriji vode sa 2:0 u pobedama, te su na korak od petnaeste po redu titule i jednog od ciljeva koji su imali u ovoj sezoni. 
 
U redovima Vojvodine su zadovoljni podrškom publike, koja im je dala vetar u leđa. Međutim, sada im predstoji meč u dvorani "Pendik" sa ekipom koja je poznata po konstantnoj podršci svojih navijača. 
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Nedžad Osmankač smatra da će treći duel sa Novim Pazarom biti drugačiji, jer je reč o timu koji koristi prednost domaćeg terena.
 
"Predstoji divovska borba dva tima koja su pokazala najviše ove sezone. Dovoljno smo se pripremili za sve izazove i ako damo sve od sebe na terenu možemo da očekujem povoljan rezultat", poručuje Osmankač.
 
Korektor Vitalij Suhinjin poručuje da su utakmice bile teške, iako bi rezultat od 3:0 u prvom meču i 3:1 u drugom, mogao da pokaže drugačije.
 
"Utakmice bile teške, uložili smo mnogo i to su pobede celog tima, a ne pojedinaca. Ako budemo bili maksimalni i motivisani, verujem da sezonu možemo završiti i u Novom Pazaru", zaključuje on.
 
Meč između Vojvodine i Novog Pazara počinje u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.