Vojvodina večeras gostuje Partizanu na startu Superlige

Danas startuju nadmetanja u okviru B grupe košarkaške Superlige, a Vojvodina u 1. kolu gostuje Partizanu.
Vojvodina večeras gostuje Partizanu na startu Superlige
Foto: 021.rs

Iako su aktuelni osvajači kupa favoriti, trener mladog novosadskog sastava Filip Socek kaže da će pokušati da iznenade crno-bele.

- Partizanu se ne preti, ali smo svesni i činjenice da smo mi bez prekida u takmičarskom ritmu, dok su oni ranije završili nadmetanje u ABA ligi i tu vidim našu šansu. Igraćemo brzo, sa mnogo trčanja i energije, svakako se nećemo unapred predati. Za nas  je meč sa Partizanom praznik košarke i nadam se da ćemo se u najboljm svetlu predstaviti beogradskoj publici - kaže Socek.

Trener Partizana Nenad Čanak potvrđuje da njegov tim nije u zavidnoj formi.

- To je potvrdila i naša nedavna turneja po Crnoj Gori i ovaj duel ne dolazi u pravom trenutku za nas. Ipak, Partizan ima obavezu da napadne trofej u svakom takmičenju na domaćoj sceni. Tako ćemo se i ponašati, daćemo sve od sebe - kaže Čanak.

Utakmica Partizan - Vojvodina počinje u 20 časova, dok se u ostalim susretima grupe sastaju FMP - Metalac i Dinamik - Vršac.

U A grupi juče su igrali Crvena zvezda - Mladost 115:64, Borac - Zlatibor 109:80 i Mega - Tamiš 86:77.

  • Limanac

    19.04.2018 15:10
    Čini mi se da mnogi ,prvenstveno u ovom gradu ,nisu shvatili koji su podvig napravili ovi dečaci .Jel da jesu ,neko bi se setio da im "doturi" koji dinar ,da se malo pojačaju za Super ligu .Pa oni su do skoro razmišljali o Aleksincu..Pirotu....a danas idu Partizanu u Pionir !!!!! I poseduju sve što treba da se dostojanstveno suprotstave gigantu srpske košarke .Nedostaju im jedino pare i iskustvo .Samo da ih ne ubije trema .
    SAMO HRABRO MOMCI ,NIKO VAM NIŠTA NEĆE ZAMERITI !!!!
    POSTIGLI STE MNOGO VIŠE NEGO ŠTO SE OD VAS OĆEKIVALO !!!
    SRETNO !!!!!!
  • Dzordz

    19.04.2018 14:29
    Samo hrabro
    Srce na teren, a za rezultat ne brinite. Sve će doći na svoje mesto.
    Ćiribu, ćiriba.....
  • Vuk

    19.04.2018 12:22
    Nastupa nova epoha ove genercije Vose od koje ocekujemo neocekivano. Motiv postoji odigrajte onako kako se i ocekuje i niko vam nece zameriti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.