Rukometaši Vojvodine dočekuju Zvezdu na startu plej-ofa Superlige

Rukometaši Vojvodine utakmicom protiv Crvene zvezde u subotu, 21. aprila, u Sportskom centru "Slana bara", započinju utakmice plej-ofa Superlige Srbije.
Pet puta uzastopno Voša je uzimala šampionski pehar, a u stručnom štabu Novosađana ne odustaju od namere da to učine i po šesti put.
 
Trener Boris Rojević kaže da im u goste stiže poletna ekipa, koja zahteva maksimalno angažovanje igrača na terenu.
 
"Čujemo priče da su nas mnogi već otpisali u borbi za titulu. Mojih 16 igrača će pokazati da li su prognoze tačne. Znam da će na teren izaći 16 boraca koji će se boriti za svaku loptu i pokazali zašto nose grb višestrukog šampiona", poručio je Rojević.
 
Vojvodina je proteklih nedelja imala buran period. Upravni odbor je u martu smenio trenera Kasima Kamenicu, jer nije uspeo da ostvari jedan od ciljeva za ovu sezonu, a to je osvajanje Kupa Srbije, čije se finale igralo u Novom Sadu. 
 
"Posle svih problema, smena trenera, povreda igrača, svi smo orni da pokažemo da nismo baš za otpisivanje. Ovosezonski plej-of biće najzanimljiviji do sada. Sve ekipe su dobre, pa tako i Zvezda", kratko je zaključio kapiten Novosađana Vukašin Stojanović.
 
Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu u SC "Slana bara" sa početkom u 17.30 časova. Ulaz na meč je besplatan.
  • Šone

    20.04.2018 11:34
    Svi na Klisu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.