Voša do boda protiv Zvezde u poslednjoj sekundi

U svom prvom meču mini-lige za rukometnog prvaka Srbije, Vojvodina je odbranu šampionske titule počela remijem sa Crvenom zvezdom - 27:27.

Oko 300 gledalaca u hali na Slanoj bari gledalo je izuzetno kvalitetan i uzbudljiv meč, posebno u poslednjih 15 minuta, a Vojvodinu je poraza spasao Miloš Grozdanić pogotkom u poslednjoj sekundi.

Novosađani su bili bolji u većem delu susreta, prednost su konstantno uvećavali, a u 42. minuti imali su pet golova viška - 20:15.

Međutim, usledio je veliki broj grešaka u napadu, pre svega izgubljenih lopti, dok su s druge strane mladi Zvezdini rukometaši pogađali sa svih pozicija i brzo stigli do izjednačenja, a četiri minuta do kraja i do prvog vođstva.

Prava drama usledila je u poslednja dva minuta. Gosti ostaju sa dva igrača manje, ali igrači Vojvodine ponovo prave neshvatljivu grešku u napadu pa Zvezda iz kontre stiže na plus dva. Ipak, najpre Stanković, a potom i u poslednjem napadu Grozdanić sa krila spasavaju aktuelne prvake poraza.

Najefikasniji je u domaćem sastavu bio upravo Grozdanić sa 6 golova, a kod gostiju Kljajić sa 7 i Babić sa 6 pogodaka.

Juče je u okviru 1. kola plej-ofa Železničar savladao Partizan sa 28:22, a u nedelju treba da odigraju Dinamo i Metaloplastika.

U narednom kolu Vojvodina će 26. aprila gostovati u Pančevu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.