Uzbudljivo na Spensu, Vrščani slavili u finišu

Košarkaši Vojvodine zabeležili su drugi poraz u okviru B grupe Superlige izgubivši večeras u Novom Sadu od ekipe Vršca rezultatom 84:79.
Uzbudljivo na Spensu, Vrščani slavili u finišu
Foto: 021.rs

Imali su Novosađani priliku da dođu do prve pobede i vođstvo 79:77 na svega minut do kraja, ali su gosti u završnici pogađali, dok je s druge strane "zadrhtala" ruka u odsutnim trenucima do tada najboljim pojedincima meča, Bjelici i Janjiću.

Iako su gosti i pre susreta bili blagi favoriti, izabranici Filipa Soceka su ponovo pokazali da favorizovanim timovima neće biti lako u Maloj dvorani Spensa.

Vrščani su odlično otvorili utakmicu, prvu četvrtinu dobili sa 13 razlike, ali je u drugoj krenuo šut crveno-bele pa su do poluvremena uspeli da smanje zaostatak na svega tri poena. U nastavku su briljirali Bjelica i Janjić koji su postigli skoro sve koševe, ali u samom finišu, u poslednjoj minuti nisu pogađali pa gosti osvajaju svoje prve bodove u Superligi.

Krsto Bjelica je meč završio sa 29 postignutih poena, a Dejan Janjić sa 23. S  druge strane, najefikasniji je bio Miroslav Pašajlić sa 19 poena.

U narednom 3. kolu Vojvodina gostuje u sredu 25. aprila u Železniku.

  • Brale

    25.04.2018 13:26
    Tanko. Veoma tanko.
  • vuk

    23.04.2018 17:33
    Tesko je izbeci neizvesnu zavrsnicu ali kad do nje dodje nikad se nezna cija ce ona biti. Nama ostaje zal sto nije bila u nasu korist. Samo jako i hrabro idemo na nove izazove. Napred Vosa.
  • Limanac

    22.04.2018 22:51
    Veliko srce imaju ovi momci !!! Samo da prevaziću početnu tremu .Opet loša prva četvrtina i loša sreća na kraju .Sve je to posledica neiskustva .Ove utakmice u Super ligi zlata vrede za Vošu ,ovo iskustvo će im u narednoj sezoni vredeti mnogo .
    Uzbudljivo veče na Spensu .
    Idemo dalje !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.