Poraz košarkaša Vojvodine na gostovanju Dinamiku

U 5. kolu košarkaške Superlige, Vojvodina je u okviru grupe B večeras izgubila u Beogradu od ekipe Dinamika rezultatom 94:83.
Poraz košarkaša Vojvodine na gostovanju Dinamiku
Foto: 021.rs

Ekipa Filipa Soceka je bila ravnopravan rival tokom čitavog meča protiv favorizovanog protivnika, u poslednjoj deonici često je bila na svega tri koša zaostatka, ali je u samoj završnici posustala.

Krsto Bjelica sa 20, Dejan Janjić sa 19 i Aleksa Birovljev sa 16 poena su bili predvodnici crveno-belog sastava po učinkovitosti, dok je s druge strane najbolji bio Andreja Stevanović sa 24 koša.

Vojvodina sada ima pobedu i četiri poraza, a u narednom kolu dočekaće Partizan. Taj meč igra se na Spensu u petak 4. maja od 18 časova.

Partizan je trenutno vodeći u grupi sa 10 bodova, FMP ima 9, Dinamik 8, Vršac 7, Vojvodina 6, dok je na začelju Metalac sa 5 bodova.

  • Dzordz

    02.05.2018 22:45
    Samo hrabro, bez osvrta na sudije. Takve priče nas neće nigde odvesti. "Gospoda" sudije su dobile zadatak I dobro su ga obavile, a igrači I trener Voše treba da podignu glavu, ignorišu celu smrdljivu priču I ne dozvole da im takve svinjarije remete red u ekipi. Ipak je Voša jedina ekipa u kojoj je ostalo nesto od sportskog duha I viteštva. Ovo ostalo su suvi bizmismeni I potpuni duhovni praznoglavci koji po svaku cenu žele pobedu, pa makar bila I nepoštena. Napred Voša.
  • vuk

    02.05.2018 11:00
    Po sistemu tiha voda breg roni, Vosa iz utakmice u utakmicu igra zrelije i sigurnije.
  • Limanac

    02.05.2018 01:21
    Još jedan dobar trening ali na ovom treningu se nisu pitali treneri ,već sudije .Nije se smelo dozvoliti da Vojvodina po drugi put dobije Dinamik u BG. Što bi rekla deca - bljak !
    Al više nam vredi ODLIČNA igra mladog Birovljeva od pobede u ovoj utakmici .Kale se dećaci za narednu sezonu !!!!
    Danas sam prisustvovao jednoj polemici na temu - da li je trebalo nekog dovesti za super ligu .Mislim da je odluka da se niko ne dovede najispravnija i najbolja za tim .Razloga je više ,al najbitnije je . ako računaš na ove dečake u budućnosti ,daj im šansu da napreduju i uče .A i zaslužili su ,velikim trudom i radom su došli dovde.
    Već u petak kreće drugi krug ,uzvratne utakmice ,dolazi nam Partizan .
    SRETNO !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.