Vojvodina ispustila pobedu protiv Železničara

Rukometaši Vojvodine i niškog Železničara odigrali su 25:25 u 4. kolu Superlige.

Nišlije su do boda došle pogotkom Stanojevića deset sekundi pre kraja, iako je prethodno Vojvodina imala napad za pobedu sa igračem više. Međutim, Jovanović je ishitreno šutirao i tako ostavio gostima mogućnost da osvoje bod.

Železničar je odlično počeo, polovinom prvog poluvremena imao prednost od 10:4, ali je domaći tim uspeo da se sabere i stigne na 13:12 posle prvih pola sata igre.

U nastavku ponovo pad u igri crveno-belih, izuzetno veliki broj grešaka u dodavanjima i promešnih zicera, pa Nišlije ponovo dolaze na četiri gola viška. Usledio je preokret i prvo vođstvo domaćih u 49. minutu igre - 21:20.

U neizvesnoj završnici najviše su se isticali golmani oba tima, Verkić i Zlatanović neverovatnim odbranama. Vojvodina je na kraju ipak mogla do pobede, imala prednost od 25:24 i igrača više u poslednjoj minuti, ali je na kraju ostala bez boda nakon hrabrog napada gostiju i pogotka posle "cepelina".

Najefikasniji su bili Jovanović sa 8 i Stanković sa 5 golova u domaćem sastavu, dok su s druge strane po 5 pogodaka postigli Stanojević i Đukić.

Železničar je i dalje prvi sa 7 bodova, Metaloplastika, Dinamo, Vojvodina i Partizan imaju po 4, dok je Zvezda osvojila svega 1 bod u četiri odigrana kola.

U narednom kolu novosadski tim gostuje Partizanu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport