Tesan poraz Vojvodine od FMP-a

U 8. kolu B grupe košarkaške Superlige, FMP je večeras na Spensu savladao Vojvodinu sa 81:77.
Tesan poraz Vojvodine od FMP-a
Foto: 021.rs

Novosađani su pružili možda i najbolju partiju od regularnog dela sezone, ali na kraju ipak nisu uspeli da trijumfuju protiv favorizovanih gostiju.

Prelomni trenuci desili su u samoj završnici poslednje deonice. Naime, pet minuta pre kraja crveno-beli su poveli sa 70:67, ali su potom u naredna dva minuta gosti napravili seriju od 9:0 što je kasnije bilo nedostižno za izabranike Filipa Soceka.

Janjić sa 17 i Silađi sa 16 poena bili su najefikasniji u novosadskom sastavu, a kod gostiju Nenadić koji je ubacio 17, odnosno Pot sa postignutih 15 koševa.

Na tabeli grupe B vode FMP i Partizan sa skorom 7/1, dok je Vojvodina na začelju sa svega jednom pobedom. U narednom kolu Novosađani gostuju Metalcu u nedelju 13. maja.

  • J

    11.05.2018 13:56
    Odlicni su bili momci. Kao da ih je grc Superlige tek sad pustio, pa su zaigrali kako znaju i umeju. Treca cetvrtina poslastica za publiku. Nadamo se jos jednoj odlicnoj partiji protiv Dinamika pa da zaokruzimo ovu lepu sezonu.
    Sramota za sudije na kraju utakmice. Upravo tih nekoliko spornih odluka je i donelo tih nekoliko poena prednosti protivniku za pobedu. Ali opet to nije umanjilo utisak da su momci bili ravnopravni (ako ne i vise od toga) sa ekipom iz ABA lige. Svaka cast i igracima i trenerima.
  • hari

    10.05.2018 23:10
    sve se slazem ,i svaka čast momci ,al ni vi u tekstu ni prethodnik da napisu da su nas sudije najstrasnije ostetile ! Voleo bi da se novosadista cesce javlja ,on sve kaze kako jeste .Dokle ce sudije tako ocigledno drzati stranu BG klubovima.Sto rece novinar Dnevnika ,cak je i "pozorisna"
    novosadska publika burno reagovala.
    bravo momci!!!!
  • Limanac

    10.05.2018 22:53
    Sve što je krasilo Vošu tokom prvenstva demonstrirali su i večeras.Daleko je to bilo od bele zastave !!! Sve što je Socek očekivao od svojih momaka ispuni su.Bilo je odlično večeras na Spensu ,velika borba ,dobra posećenost .I nećete verovati ,beogradski navijači su bili razočarani ,za razliku od nas.Komentari su bili - sramota šta im rade ova deca !!!! Ova deca su čudo . Lepo sam se osećao večeras ,i baš sam zadovoljan .Naravno ,bilo bi još lepše da smo pobedili ,al ništa im se ne moše zameriti.

    p.s malo ko objavljeje da su krenuli ovogodišnji turniri 3x3 i da su moji Limanci osvojili turnir u Kini !!! Čestitke i njima .
    MI LIMANCI SMO ČUDO !!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport