Zvezdi sva tri boda na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na "Karađorđu" od Crvene zvezde sa 2:1 u derbiju pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige.
Zvezdi sva tri boda na Karađorđu
Foto: 021.rs

Pred oko 7.000 gledalaca vodeći gol za domaći tim postigao je Arsić u 23. minutu, dok su golove za goste postigli Radonjić u 37. i Milić u 74. minutu.

Prvi pravi napad na utakmici viđen je tek u 23. minutu. Lazarević je prošao po desnoj strani i odigrao pas do Jovančića, on je petom sjajno odložio loptu do Arsića, koji je preciznim udarcem sa oko 18 metara poslao loptu u same rašlje gola Borjana.

Međutim, već u svom prvom ozbiljnijem napadu, gosti su uspeli da izjednače. U 37. minutu, Gobeljić je centrirao sa desne strane, a Radonjić je prihvatio loptu na oko 15 metara, driblingom se izborio za poziciju za šut i preciznim udarcem poslao loptu iza leđa golmana Rockova.

Samo tri minuta kasnije, Voša je imala sjajnu priliku da ponovo dođe u vođstvo, kada je Lazarević centrirao pred peterac Crvene zvezde, a Vinsent uputio udarac glavom. Međutim, lopta je prošla nekoliko centimetara pored stative.

U drugom poluvremenu, igra se takođe odvijala uglavnom na sredini terena, da bi u 74. minutu gosti došli do vođstva. Gobeljić je centrirao sa desne strane, a Milić u šesnaestercu Vojvodine uputio šut iz prve i sa šest-sedam metara iskosa postigao drugi gol za Crvenu zvezdu na utakmici.

Voša je do kraja meča pokušavala da stigne do gola kojim bi izbegla poraz, a najbliža tome bila je posle udarca Zličića u 92. i Gajića glavom u 93. minutu.

Sa novim porazom Vojvodina je ostala na osmoj poziciji sa 25 bodova, a poslednji meč u sezoni odigraće narednog vikenda na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

  • Mrćko i tomica

    15.05.2018 22:36
    Nemojte se svadjati
    Svi smo mi agentura,nema svadje.
    Polako ljudi biće kolača za sve.Malo nas je,ne treba puno testa mesiti.
  • Kale

    14.05.2018 14:14
    Agentura
    Jos cukaricki i pauza,idem na zasluzen odmor mada nista nisam ni radio,a lova mi leze ne znam ni ja odakle.necu na more,odmaracu na becarcu jel to sam ja...becar.iskreno na utakmice mi se ni ne ide,al dok placaju tu sam.
  • Šonejac

    14.05.2018 14:02
    Vosa
    Nema veze braco slaninari,sta je bilo bilo je malo su nas tukli,malo pobedjivali bar smo trenere smenjivali.sad se svi dobro odmorite i napunite baterije za sledecu sezonu.ja cu prvo zlatibor pa grcka posle cu videti.av ce sve srediti.i vama prrdlazem u partiju da dodjete ostalo je laz.
    AV

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport