Šampion ubedljiv u Šumicama, trka za titulu ponovo neizvesna

U 6. kolu rukometne Superlige, Vojvodina je večeras savladala Zvezdu na gostovanju u Beogradu rezultatom 30:22 (17:11).

Za razliku od prvog duela dva tima u Novom Sadu kada je bilo nerešeno, aktuelni šampion ovog puta ni u jednom trenutku nije dopustio da Beograđani ugroze njihovo vođstvo koje je bilo konstantno tokom čitavog meča.

Istakao se Miloš Grozdanić sa 7 golova, a pratili su ga Strahinja Stanković i Nenad Vučković sa po 5, te Božidar Nadoveza koji je 4 puta tresao mrežu protivnika.

Trka za titulu je sada ponovo postala neizvesna pošto je lider Železničar poražen na gostovanju Partizanu 30:22, dok je Metaloplastika savladala Dinamo 29:19.

Posle šest kola vodi Železničar sa 9 bodova, Vojvodina ima 8, Metaloplastika, Partizan i Dinamo po 6, dok je Zvezda ostala na jednom bodu.

U narednom kolu Vojvodina će ugostiti pančevački Dinamo.

Podsetimo, sem prvaka i drugoplasirani tim lige će i naredne godine učestvovati u regionalnom takmičenju SEHA liga.

  • Rss je sramota

    13.05.2018 21:03
    Jos da im savez ne podmece sudije ...
    Bila bi to opet itula ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.