Crveno-beli slavili posle produžetka u Valjevu

Košarkaši Vojvodine zabeležili su i drugu pobedu u Superligi, ovog puta na gostovanju u Valjevu protiv Metalca rezultatom 102:101.
Crveno-beli slavili posle produžetka u Valjevu
Foto: 021.rs

Ekipa Filipa Soceka je do novog trijumfa protiv valjevskog tima došla posle produžetka nakon što je meč u regularnom delu završen 87:87.

Gosti su odlično počeli i prvi period dobili 24:15, uzvratili su domaćini u nastavku pa se na poluvreme otišlo skoro egal - 42:41, da bi u trećoj četvrtini Metalac dodao gas i neznatno uvećao prednost.

Kada je na sedam minuta do kraja poveo osam razlike činilo se da više nema nade za crveno-bele, ali usledila je fantastična serija u završnici pa i vođstvo od tri razlike na dvadesetak sekundi do kraja koje je ipak uspeo da trojkom anulira Mikulić i obezbedi dodatnih pet minuta.

Pri vođstvu Voše rezultatom 102:100 na pet sekundi do kraja produžetka, Marojević je imao dva slobodna, ali je jedno promašio i više nije bilo nade za domaće.

Vojvodinu su predvodili Aleksa Zarić sa 22, Dejan Janjić sa 20 i Teodor Atanasov sa 16 poena.

Novosađanima je ostao još jedan meč da odigraju do kraja sezone u kojoj su se posle 20 godina vratili u elitno takmičenje i ujedno se plasirali u Superligu. Taj duel u kom će ugostiti Dinamik na programu je u sredu 16. maja od 20h u Maloj sali Spensa.

  • Dzordz

    14.05.2018 09:16
    Svaka čast. Utakmica za infarkt. Imam osećaj da su se naši golobradi mladići tek sada opustili I dobili veru u sebe I da bi sada pale I mnogo jače ekipe od Metalca. Psihologija je čudo.
  • NS

    13.05.2018 23:20
    Ljudi moji ,da je evo bila utakmica koja nešto rešava ja bi verovatno doživeo infarkat !!!
    Bravo za naše dečake !!!! Zaslužili su ovu pobedu iz 102 razloga !!!!
    Mali Zare je igrač utakmice i to mi je posebno drago -Da se vidi da se može bez Bjelice.
    Jedino što me trenutno intersuje je da li će se naći sponzor ,koji bi pomogao ovoj deci da nastave sa uspesima u narednoj sezoni .Zaslužili su i onii njihov trener .
    BRAVO !!!!


  • Limanac

    13.05.2018 22:04
    Kakva drama !!! Kakva borba !!! Dva produžetka !!!
    I ako nema rezultatskog značaja ,borba za prestiž je bila velika .Sad nam ostaje da žalimo što su nam sudije otele pobedu pritiv FMPa.
    Rekao bih da su nas i danas sudije ubile .Za celo prvo poluvreme oni 5 orekršaja a mi nešto
    mnogo ( nisam upamtio pa ne bi da lupim).Imam utisak da je neko na poluvremenu skrenuo pažnju sudijama ,malo su izbalansirali u nastavku.Bila je ovo POBEDA ZA INAT SVIMA !!!!Što neko reće - prošao ih je grč Super lige a i TRICE smo konačno šutirali u našem stilu - 16 !!!!!
    BRAVO !!! BRAVO !! BRAVO !!!
    Što reče Jeremić posle utakmice sa FMPom - ZASLUŽILI SU I SOCEK I EKIPA DA SE NA SPENSU IGRA SUPER LIGA !!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.