Mladi šahisti iz Novog Sada pobedili na turniru "Nove nada šaha 2018"

Ekipa mladih šahista koja je predstavljala Novi Sad osvojila je prvo mesto na turniru "Nove nade šaha 2018" u Beogradu.
Mladi šahisti iz Novog Sada pobedili na turniru "Nove nada šaha 2018"
Foto: Pixabay
Za novosadsku ekipu su nastupale šahistkinje Mia Mićin, Ana Tepić, Anja Jovanović i Teodora Jauković, kao i mladi šahisti Lav Pajčin, Milan Gagić, Ognjen Ćuzović i Nikola Leskovac. Tim su pratili kapiten velemajstor Aleksandar Kovačević i sekretar Šahovskog saveza Novog Sada Almir Gagić.
 
Na ekipnom turniru učestvovali su predstavnici osam gradova, i dok je Novi Sad trijumfovao, drugu mesto je osvojio Zemun, dok se na trećem mestu našla ekipa iz Novog Beograda.
 
Turnir su organizovali Udruženje "Živojin Mišić", Vojna akademija i Vojna gimnazije.
 
Fotografije sa turnira možete da pogledate OVDE.
  • Dejan Jaksic

    15.05.2018 11:32
    Mlade nade grada Novog Sada
    Sa svima u ekipi sam odigrao barem po jednu partiju. Veoma nadarena deca. Blago se ističe mladi Lav, koji ima izuzetan osećaj za poziciju i snažnu intuiciju. U godinama koje slede, zasigurno će najpre postati FIDE majstor, a uz trud i zalaganje INTER ili VELEmajstor. Još ćemo mi o čitati i ponositi se njima.
  • Hahaha

    15.05.2018 10:50
    Znaci internacionalno takmicenje, Novi Sad, Leskovac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.