Na Slanoj bari po peti put ove godine Vojvodina - Dinamo

Rukometaši Vojvodine pokušaće da nastave pobednički niz u derbiju protiv Dinama koji se igra večeras u hali na Slanoj bari.

Pančevci su ove sezone već tri puta bili bolji od Novosađana, ali crveno-beli sada ulaze u meč osokoljeni trijumfima nad Zvezdom i Partizanom u prethodna dva kola i sa željom da ostanu u trci za novu titulu prvaka Srbije.

- Pre početka plej-ofa rekao sam da ćemo igrati sve bolje i bolje kako takmičenje bude odmicalo, jer Dinamo i mi jedini nismo odigrali utakmicu mesec i po dana pošto smo rano završili Regionalnu ligu. Uspeli smo da se vratimo na pobednički kolosek, ali i dalje imamo velikih problema sa povredama. Čini se, međutim, da je to ujedinilo tim. Stvorio se kod igrača određeni inat i pokazali su da ekipa i bez najvažnijih igrača može da pobeđuje - rekao je je trener Vojvodine Boris Rojević.

Iako su Pančevci kiksnuli u prošlom kolu u Šapcu, ove sezone već su tri puta bili bolji od crveno-belih pa na Slanu baru dolaze s ciljem da osvoje dva boda. S druge strane, Vojvodina je samo jednom bila bolja od Dinama i to u meču za trofej Kupa Vojvodine.

- Sigurno ćemo "izginuti" na terenu. U prethodnim utakmicama pokazali smo da drugačije i ne znamo. Moramo da nadoknadimo izostanak povređenih igrača i svako od nas moraće da odigra i preko svojih mogućnosti - istakao je levi bek Novosađana Mirko Milašević.

Utakmica počinje u 19h, a ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.