Partizan odneo bodove sa Slane bare

U 9. kolu Superlige za vaterpoliste, Partizan je pred oko 300 gledalaca na bazenu na Slanoj bari savladao Vojvodinu rezultatom 12:8.
Partizan odneo bodove sa Slane bare
Foto: 021.rs

Domaćin je odlično parirao šampionu Srbije u prvoj četvrtini i dobio je sa 4:3, ali su potom crno-beli u naredne dve pojačali odbranu i s druge strane čak osam puta pogađali mrežu Novosađana što im je bilo dovoljno da rutinski meč privedu kraju.

Tri gola je za Vojvodinu postigao Ćuk, dva je dao Rogač, dok su se po jednom u strelce upisali Ćatović, Marčeta i Tubić.

Vodi Partizan sa 25 bodova, Zvezda ima 24, Vojvodina 19, Šabac 18, Radnički 10, Valjevo 6, Nais 4, dok je Zemun bez bodova.

U narednom kolu Vojvodina će u sredu 23. maja gostovati Zemunu.

  • STRUCNJAK

    24.05.2018 23:34
    Paradoks
    Dok je bio prethodni trener sve je bilo u redu :)
  • Slaninar

    20.05.2018 12:01
    Uzas
    Uspela je ekipa Vojvodine,posle sramnog rezultata u Triglav ligi da razocara i u domacem prvenstvu.Katastrofalno ponasenje trenera pred tv kamerama,igraci ne zainterosovani i sramotni kad je u pitanju nastup za crveno bele boje.Pa dokle????
    Zasto sada uprava cuti!!!??
    Kako vas nije sramota!!!??
    Uspeli ste da pobedite Zemun,bravo momci,bravo uprava,bravo treneru.
    Ajde svi iz Novog Sada,da vas drugi ne bi najurili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.