FOTO: Održana Velika nagrada Novog Sada na Mišeluku

Na stazi Mišeluk pred nekoliko hiljada gledalaca, danas je održana prva trka u sezoni na kružnim stazama u kalendaru Sportskog auto karting saveza Srbije - "Velika nagrada Novog Sada".
FOTO: Održana Velika nagrada Novog Sada na Mišeluku
Foto: 021.rs

Na stazi je bilo 88 vozača, koji su se takmičili u osam trka, a po oceni stručne publike, najatraktivnija takmičenja bila su u Klasi 1600 i Nacionalnoj klasi mali N.

U nekoliko trka bilo je i te kako uzbuđenja, pa se jedan jugo zapalio, jedan je završio na krovu, a jedan pored staze u gumama. Vozači nisu povređeni, te Hitna pomoć nije morala da interveniše.

U drugim kategorijama je takođe bilo uzbuđenja, pa je više vozača trke moralo da završi ranije, što zbog kvarova ili izletanja pored staze. Kako je bilo, pogledajte u našoj foto-galeriji.

Velika nagrada Novog Sada posle više godina imala je i međunarodni karakter, a sem domaćih takmičili su se i vozači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Pobednici po klasama:

Klasa 3 - Dragan Filipović, Crvena Zvezda
Klasa Hibrid - Časlav Tošić, Crvena Zvezda
Klasa 4 - Radoslav Vukosavljević, KG07
Klasa 5 - Jasmin Hrnić, rankshaft
Klasa 7 - Nemanja Milovanović, Racing
Klasa 8 - Dragan Stojković, Verba Sport
Fića kup 1 - Marko Pavlović, Šampion
Fića kup 2 - Aleksandar Radisavljević, Sport Brothers
Klasa mali N - Vladimir Đurović, Herc

Sledeća trka na kružnim stazama je na stazi Zalužani kod Banja Luke, 16. i 17. juna.

  • ime

    04.06.2018 19:29
    A to što su sredili most i tunel za vreme trke to nikom ništa? Kukanje vam je hobi..
  • Ali

    04.06.2018 15:24
    Drzavni posao fakjea
    Ali bukvalno na svaku iole propraceniju temu u komentarima imas lika koji ce da provuce Djordja Cvarkova :D kakva psihoza hahahah
  • Deskons

    04.06.2018 13:27
    Rekao bih
    da svi vi koji hejtujete nemate svoje zivote ... zapravo, nemate ama bas nista ... I to ste zasluzili. Pa,pa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.