Voša dovela dva nova pojačanja

FK Vojvodina dovela je dva nova pojačanja u svoje redove pred početak nove sezone, a to su Damir Zlomislić i Lazar Đorđević.
Dosadašnji vezista Širokog Brijega, 25-godišnji Zlomislić, potpisao je ugovor sa "Starom damom" na dve godine. On je do sada nastupao GOSK Gabelu iz BiH, češki Grafin Vlasim, hrvatsku Rijeku i Istru, rumunski Brašov, turski Gacijantep i beloruski Šahtjor iz Soligorska. 
 
Zlomislić igra na poziciji zadnjeg veznog.
 
Novo ime u "crveno-belom" dresu je i Lazar Đorđević, još jedan 25-godišnjak. Na "Karađorđe" dolazi iz redova slovačke Podbrezove, a sa Vošom je potpisao dvogodišnji ugovor.
 
Đorđević je nastupao za Palilulac, makedonski Sileks, slovačke time Košice i Podbrezovu. 
 
U dosadašnjem prelaznom roku Vojvodina je dovela sedam pojačanja. Međutim, klub su napustili i neki značajni igrači kao što su bivši kapiten Dušan Jovančić, a zatim i Marko Putinčanin, Aleksandar Radovanović, Ivan Lakićević Mogli i Marko Gajić koji je u klub došao upravo u ovom prelaznom roku.
  • Kole

    06.07.2018 12:27
    J
    Kukuruz i Kupus Liga!
  • @ C.zv

    06.07.2018 09:03
    021
    Sto onda namestate utakmice preko onog pritvorenog sudije kada je tim tako los...
    Dajte golove iz nepostojecih penala...
    Vi ste bre samo isprdak vlasti bliznavi udbaski
  • Šone Ultra

    06.07.2018 08:20
    Kupre, hoću Evropu, šta je bre ovo???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport