Vojvodina remijem počela novu sezonu u Superligi

Fudbaleri Vojvodine remijem su počeli novu sezonu u Superligi odigravši večeras 1:1 sa Mladosti u Novom Sadu.
Vojvodina remijem počela novu sezonu u Superligi
Foto: 021.rs

Pred oko 1.500 gledalaca na Karađorđu Vojvodinu je u vođstvo doveo Fofana u 13. minutu, da bi izjednačenje gostima doneo Dimić u 29. minutu susreta.

Publika u Novom Sadu je na otvaranju sezone gledala dobar fudbal, otvoren sa obe strane i sa puno prilika za gol, a tim iz Lučana je za nijansu bio bliže pobedi. Gosti su se pokazali kao uigran i iskusan tim, izuzetno opasan u kontrama, dok su izabranici Aleksandra Veselinovića, iako još uvek nedovoljno uigrani zbog velikog broja novajlija u timu, pokazali želju i zavidan nivo, pre svega da mogu mnogo više i da imaju nekoliko vrhunskih igrača u svojim redovima.

Prvo poluvreme bilo je u znaku crveno-belih, imali su više dobrih prilika, preko Fofane, Ezea, Mesarovića i Milojevića, a na radost domaće publike Fofana je već na samom početku utakmice iskoristio nespretnost dvojice odbrambenih igrača Mladosti i njihovog golmana i doneo prednost Vojvodini. S druge strane, odbrana nije bila bolji deo tima pa je tako greškom jednog od igrača novosadskog kluba lopta u 29. minutu došla do potpuno samog Dimića koji je bio zaostao u šesnaestercu, Rockov tu nije mogao ništa.

U nastavku je Mladost većim delom dominirala, a Vladimir Radivojević imao je tri stopostotne prilike za gol, najbolju u 75. minutu kada je pogodio stativu nakon što je sam izbio ispred Rockova. Imala je i Voša svoje dve, preko Milojevića i Đurića, ali je do kraja ostalo nerešeno, rezultat koji je i najpravedniji za ishod ovog susreta.

U drugom meču 1. kola Crvena zvezda je pobedila debitanta Dinamo iz Vranja rezultatom 3:0, dok su ostali dueli na programu ovog vikenda. U narednom kolu Vojvodina gostuje u Zemunu.

  • ISTINKO

    21.07.2018 21:50
    Ko nam vodi Vojvodinu ?
    Tzv. predsednik Marioneta Vlaovicc, pa do njega Gubitass Bajatovicc, pa kriminalci u Skupsstini, ssta uopsste occekivati od olossa.
  • Juda ben hur

    21.07.2018 16:04
    Katastrofa
    vraćajte pumpadžiju dok nije kasno vidite da ovi nemaju pojma
  • Moki

    21.07.2018 11:51
    O
    Prodajte ove praonice para pa nek se privatnici oprastaju sa svojim novcem a ne sirotinjskim, dosta mi je bacanja para narodnih na ove kukuruzne i kups lige i njihove igracice, muka mi je ovo slusati i gledati kriminalci uzimaju narodne pare i glume Abramovice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.