Voša ispustila pobedu u sedmom minutu nadoknade

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju u Zemunu, a pobedu su ispustili u 97. minutu meča.
Voša ispustila pobedu u sedmom minutu nadoknade
Foto: 021.rs
Gol za Novosađane u 84. minutu postigao je Fofana, kojem je ovo drugi gol u prvenstvu, dok je izjednačujući gol za Zemun postigao Simić u nadoknadi vremena.
 
Izabranici Aleksandra Veselinovića su od početka meča imali inicijativu, igrali su ubedljivije, ali su na kraju meča, u sedmom minutu nadoknade, popustili i dopustili protivniku da se "izvuče". 
 
Voša je bila konkretnija u prvom poluvremenu, Eze je pretio na početku meča. Sredinom prvog dela igra, kada je tempo opao, "crveno-beli" su pripretili preko Stojkovića, koji loptu "pokupio" s voleja i uputio je ka golu Zemunaca, ali je čuvar mreže Milošević odlično odreagovao. 
 
Voša je nastavila napadački i u drugom poluvremenu. Meč je na kratko bio prekinut u 52. minutu zbog dima i bakljade sa tribina domaćih navijača.
 
Čekali su Novosađani priliku koja je došla konačno u 84. minutu, kada je Eze proigrao Fofanu koji je zabio loptu u gol udarcem pod prečku.
 
Arbitar Čolović je pustio da se meč igra dugo posle 90. minuta, što su iskoristili Zemunci kako bi izjednačili. U 97. minutu meča Simić je šutirao iz ugla, golman Vojvodine Rockov je izleteo i lopta je završila u golu iza njegovih leđa.
 
Posle dva kola Vojvodina ima dva boda i trenutno se nalazi na osmom mestu na tabeli. U narednom kolu, koje se igra 4. avgusta, "crveno-beli" će ugostiti Rad.
  • Buda

    29.07.2018 18:38
    Najstariji sam od svih
    Ne pamtim da je neko obolimo produžio meč i nikad čuo da kod socijalnog ima dobar burek!
  • conte

    29.07.2018 10:50
    Srećo, gde si? Ikada?
  • Banaćan

    29.07.2018 03:44
    E GARI
    7 min?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.