Rad odneo bodove sa Karađorđa

Vojvodina i posle tri odigrana kola u Superligi nema pobedu, a večeras je na Karađorđu slavio beogradski Rad rezultatom 2:1.
Rad odneo bodove sa Karađorđa
Foto: 021.rs

Pred oko 1.200 gledalaca, strelci za goste bili su Denić u 41. i Šipčić u 72. minutu, dok je strelac za domaće bio Arsić u 47. minutu sa bele tačke.

Vojvodina je bila bolja u prvom poluvremenu, imala više odličnih prilika za gol, ali nije uspela da ubaci loptu u mrežu pa su ih gosti kaznili pred sam kraj poluvremena. U nastavku su crveno-beli počeli sjajno, brzo stigli do izjednačenja, ali su nakon toga umrtvili igru i primili gol posle prekida. Mogli su crveno-beli da ipak dođu do boda, ali su fantastične prilike do kraja meča propustili Fofana i Gojkov, večeras najbolji pojedinac u redovima domaćeg tima.

Sa svega dva osvojena boda u tri odigrana meča Voša je pri samo dnu tabele, a naredni duel odigraće u Šapcu protiv Mačve.

  • Spartak

    06.08.2018 12:02
    Pitam se da li je gospodinu Veselinovicu sada bar malo zao sto je napustio Spartak i presao u Vojvodinu. Sto bi nas narod rekao: "S' konja na magarca" :)
  • Slaninar zapad

    06.08.2018 02:13
    Voša pokradena ponovo! Ništa novo. Čist gol je poništen Milojeviću u prvom poluvremenu zbog navodnog ofsajda. Igra i nije bila toliko loša ali neefikasnost jako brine. Dok god "navijači" sa severa utiču na funkcionisanje kluba boljitka neće biti. Samo privatizacija i neki gazda koji će rasterati sve one koji Vošu vole do poslednjeg dinara.
  • Ultra Neša

    05.08.2018 23:51
    Kupre, hoće biti ta Evropa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport