Veselinović: Nema druge, napadački i u Šapcu

Fudbaleri Vojvodine u 4. kolu prvenstva u subotu gostuju u Šapcu.
Veselinović: Nema druge, napadački i u Šapcu
Foto: 021.rs

Nakon dva remija i poraza od Rada, crveno-beli moraju da od starta počnu ofanzivno i sa ciljem da protiv Mačve osvoje sva tri boda.

Trener Aleksandar Veselinović kaže da uprkos lošim rezultatima nema zamerke na dosadašnje zalaganje igrača i odnos prema igri.

- Mačva je posebno agresivna kada je domaćin i neće nam biti ni malo jednostavno da ostvarimo želje. Ipak, drugog puta nemamo i ja ne znam kako drugačije treba da igramo, osim napadački. U svom opredeljenju sigurno ništa nećemo menjati, jer smatram da rezultatski nismo adekvatno ispraćeni spram kvaliteta igara koje smo do sada prikazali - rekao je Veselinović.

Utakmica u Šapcu se igra u subotu sa početkom u 20 časova.

Podsetimo, prošle sezone je Vojvodina na svom terenu slavila protiv Mačve minimalmim rezultatom, dok je u Šapcu bilo nerešeno.

U ostalim mečevima 4. kola sastaju se: Crvena zvezda - Spartak, Zemun - Partizan, Proleter - Napredak, Bačka - Čukarički, Radnički - Voždovac, Dinamo - Mladost i Rad - Radnik.

  • Kupre

    11.08.2018 10:51
    Valjda ću ovog puta stići do Šapca,prošli put sam izvisio..
  • Dr. Ćomi

    10.08.2018 15:36
    Vreme je Vošo da pobediš, mi pravi i iskreni navijači verujemo u pobedu sutra u Šapcu !
    Fafana ole oleooo..
    Daj goooollll...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.