Okuka se nada pozitivnom rezultatu na Čairu, Lalatović očekuje pobedu

Utakmicama 8. kola nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije, a premijerni meč će na stadionu "Čair" danas odigrati Radnički i Vojvodina.
Okuka se nada pozitivnom rezultatu na Čairu, Lalatović očekuje pobedu
Foto: 021.rs

Radnički je trenutno na drugoj poziciji sa 14 bodova, četiri manje od vodeće Zvezde, dok je Vojvodina sedma i do sada je osvojila 9 bodova.

Novosađani u Niš dolaze sa novim trenerom Dragomirom Okukom, koji je Vojvodinu predvodio i u sezoni 1999/2000.

- Radnički je motivisana i borbena ekipa, koja je pokazala da će se ove sezone boriti za mesto u vrhu srpskog fudbala. Čeka nas težak zadatak, ali da ne verujem da Vojvodina može bolje od onoga što je do sada pokazala, ne bih bio tu. Siguran sam da će ekipa odigrati maksimalno borbeno i pružiti dobru partiju. Za koliko će to biti dovoljno, videćemo - kaže Okuka.

On je dodao da zbog povreda u timu neće biti Antića, Đorđevića i Zlomislića.

Trener Nišlija i nekadašnji strateg Vojvodine, Nenad Lalatović, smatra da njegovi igrači mogu da pobede.

- Vojvodina je promenila trenera, svaki trener donosi nešto novo. To mora da nam ukaže da budemo jako oprezni, jer Vojvodina se i pojačala u poslednjim danima prelaznog roka, dovela još tri kvalitetna igrača. Imaju jako brze ofanzivne igrače, koji mogu da reše svaku utakmicu u jednoj sekundi - kaže Lalatović.

Utakmica u Nišu počinje u 18:30 časova.

U ostalim susretima koji su na programu u subotu i nedelju sastaju se: Proleter - Partizan, Crvena zvezda - Radnik, Dinamo - Rad, Mačva - Zemun, Bačka - Mladost, Spartak - Napredak i Voždovac - Čukarički.

  • Nemi posmatrač

    14.09.2018 14:37
    Evropo stižemo
    Nema sumnje u evropsku Vojvodinu jer je predvodi jedan od vodećih fudbalskih radnika sa ovih prostora i veliki navijač Partizana, Srđan Kuprešak-Kupre.
  • Ultra Neša

    14.09.2018 13:28
    Dva-tri fraklića, jedan Ultra energetski napitak, vera u pobedu i - pravac Niš!
  • Juda ben hur

    13.09.2018 19:59
    Sreća
    Čuosam dase vraća pumpadžija opet će leteti perje dostastese zaj.
    Ebavali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.