Vojvodina poklekla u finišu na Čairu

U uvodnom susretu 8. kola Superlige, fudbaleri Radničkog savladali su Vojvodinu na Čairu rezultatom 1:0.

Strelac jedinog gola bio je Taras Bondarenko u 85. minutu susreta.

Iako je utakmica označena kao derbi kola, na terenu nije bilo mnogo uzbuđenja, a bolje su se snašle Nišlije koje su do tri boda došle u samoj završnici meča.

Prvo poluvreme obeležile su svega dve ozbiljnije prilike na obe strane, ali ni u nastavku nije bilo puno uzbudljivije. Više su napadali domaći fudbaleri, imali nekoliko pokušaja sa distance i jednu dobru šansu koju nije iskoristio Stojanović.

Kada se činilo da će uslediti podela bodova, Radnički je došao do gola. Drinčić je šutirao iz slobodnog udarca, Rockov je odbranio, ali je na loptu natrčao Bondarenko i sa četiri metra je prosledio u mrežu.

Na meču u Nišu Novosađane je po prvi put sa klupe predvodio Dragomir Okuka, dok su se u domaćem sastavu koji vodi nekadašnji strateg crveno-belih Nenad Lalatović našli i bivši igrači "Stare dame" - Siniša Babić, Radovan Pankov i Aleksandar Stanisavljević.

Nakon trećeg poraza u prvenstvu Vojvodina je ostala na devet bodova, dok je Radnički sa 17 na svega bod zaostatka u odnosu na vodeću Zvezdu, ali i ima dve utakmice više.

U narednom kolu Novosađani će ugostiti ekipu Voždovca.

Ostali mečevi na programu su u subotu i nedelju, a Proleter sa Slane bare će na "Karađorđu" ugostiti Partizan. U ostalim susretima igraju: Crvena zvezda - Radnik, Bačka - Mladost, Spartak - Napredak, Dinamo - Rad, Mačva - Zemun i Voždovac - Čukarički.

  • Шацин кум

    15.09.2018 13:11
    “ Боље бити пијан него стар.. “
    Волим те Стара Дамо !
  • Cane liman

    15.09.2018 10:01
    Gejlije
    U utorak svim srcem uz Napoli.... jer drzavni projekat nikada necu podrzavati....
  • Vojvodinas

    15.09.2018 09:54
    Laza
    E moja Voso,sta su uradili od tebe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport