Pobedom Vojvodine završen "Memorijal velikana"

Odbojkaši Vojvodine NS seme osvojili su međunarodni turnir "Memorijal velikana", pošto su u odlučujućem meču savladali ekipu Kamnika sa 3:1.
U postavi Todorović, Vučićević, Perić, Fundora, Simić, Kovačević i libero Škundrić počela je Vojvodina, ali su baš kao i dva prethodna dana ušli u duel nešto slabije i opuštenije. To je rival, koji se pokazao u lepom svetlu na turniru, maksimalno iskoristio, dobio prvi set, a onda je blagu prednost imao i u drugom periodu.
 
Ubrzo je napravio trener Gavrančić izmene, koje su, kako se kasnije ispostavilo, bile ključne. Tako su u igru ušli Viecki i Mehić, te doneli boljitak timu. Na servis Simića usledio je preokret u drugoj polovini drugog seta, pa je Vojvodina sigurno privela taj deo meča kraju i izjednačila na 1:1. I u trećem setu su gosti na tren poveli, ali je to bilo sve što su mogli da učine. Bolji prijem, igra u polju, vodili su crveno-bele do novog vođstva i 2:1.
 
Snažan i efikasan napad vodio je Vojvodinu do pobede i prvog mesta na turniru. "Igrali smo sve bolje kako je meč odmicao, najvažnije je da smo pokazali da imamo dugačak roster i da svako može da uđe i doprinese uspehe. Pripremne utakmice mnogo znače, jer kroz jake mečeve brusimo i formu", istakao je David Mehić.
 
Kamniku je pripala druga pozicija, ACH Volley-u treća, koji je u prvom duelu trećeg dana savladao PAOK 3:1 Za najboljeg primača turnira proglašen je Andrej Štemberger Zupan (Kamnik), za najuspešnijeg blokera Stevan Simić (Vojvodina), dok je laskava titula MVP-ija turnira otišla u ruke Davida Mehića (Vojvodina).
 
Priznanja su uručili Lana Dabić, ćerka Radovana Dabića, te Vida Petrović, supruga Žarka Petrovića i Vladimir Šiška, potpredsednik Upravnog odbora Vojvodine.
 
Plasman: 1. Vojvodina, 2. Kamnik, 3. ACH Volley, 4. PAOK.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport