Kup Srbije: Vojvodina protiv Teleoptika, Proleter ide na Mladost iz Lučana

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv Teleoptika u šesnaestini finala Kupa Srbije, dok će se Proleter sastati sa ekipom Mladosti iz Lučana.
Utakmice šesnaestine finala igraju se u sredu, 26. septembra
 
Vojvodina, osvajač Kupa 2014. godine, nalazila se u prvom šeširu, među "povlašćenima", pa je tako izbegla susrete sa timovima kao što su Crvena zvezda, Radnički, Rad, Mladost, Zemun i Mačva, protiv kojih je ove sezone igrala nerešeno ili je gubila. 
 
Voša je prošle sezone Kup završila u četvrtini finala, kada ju je izbacila Mladost iz Lučana. "Crveno-beli" imaju nešto slabiju sezonu, nalaze se na devet poziciji u Superligi Srbije. Njihov rival, Teleoptik, takođe nije dobro startovao. Zemunski prvoligaš se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli. 
 
Fudbaleri Proletera sa Slane Bare gostovaće ekipi Mladosti iz Lučana. Mladost je prošle sezone "došla glave" i Slanobarcima, koje je izbacila u osmini finala, pošto ih je deklasirala sa 5:1. 
 
U ostalim utakmicama šesnaestine finala Kupa Srbije sastaće se:
 
- Crvena Zvezda - Dinamo (Vranje)
- Partizan - Kolubara
- Radnički - Bežanija
- Spartak - LFK Mladost
- Voždovac - Sinđelić
- Napredak - Metalac (Gornji Milanovac)
- Radnik - Radnički (Pirot)
- Mladost - Čukarički
- Zemun - Inđija
- Mačva - Radnički (Kragujevac)
- Rad - TSC
- Bačka - Budućnost (Dobanovci)
- Javor - Novi Pazar
- Borac - Sloboda
  • Kizo

    18.09.2018 17:37
    Danas kad citam vesti o Zvezdi,jako mi je zao Vojvodine. Pre dve tri sezone su bili jedini tim koji je imao sanse da se domogne lige Evrope. Protiv Sampdorije je Karadjordje bio pun ravan. Danas je to klub koji nema rezultate,normalno nema vise ni toliko navijaca. Vec u startu znamo da Vojvodina ne moze daleko dogurati ni u kupu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.