Poslednja provera forme za odbojkaše Vojvodine u Solunu

Odbojkaši Vojvodine doputovali su u Solun, gde će na internacionalnom turniru imati poslednju proveru pred start nove sezone.
Poslednja provera forme za odbojkaše Vojvodine u Solunu
Foto: 021.rs
Prvi meč Novosađani igraju protiv domaćina turnira PAOK-a, u petak, sa početkom u 20 časova. Vojvodina će se u Solunu sastati još sa turskom Halbankom i rumunskim CSM-om. Igraće bez šefa stručnog štaba Duška Nikolića, ali i bez prvog dizača Ivana Kostića, koji imaju obaveze sa reprezentacijom Srbije.
 
"Crveno-beli" su u Solun otišli nakon osvajanja međunarodnog turnira "Memorijal velikana" u Novom Sadu. Ovo će im biti dobra provera, jer će formu testirati van domaćeg terena, protiv jakih protivnika. 
 
"Posle osvojenog turnira u Novom Sadu ovo će za nas biti novi izazov i prilika da se uigravamo kroz jake mečeve. Siguran sam da će nam to pomoći u pripremama za početak sezone na domaćoj sceni, ali i za kvalifikacije za Ligu šampiona. Zadovoljan sam fizičkom pripremom ekipe, nemamo ozbiljnije zdravstvene probleme i povrede, a forma će doći kroz utakmice i rad", rekao je kondicioni trener Vojvodine Aleksandar Petrović.
 
Posle povratka iz Grčke, odbojkaši će imati nekoliko dana za odmor i pripremu, a već u petak, 28. septembra, odlaze u Ljig na prvu prvenstvenu utakmicu. Odmah potom sledi duel sa Novim Pazarom za pehar u Superkupu. 
 
Posle toga odbojkaši Vojvodine putuju u Zagreb, gde će 9. oktobra, igrati protiv Mladosti u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.