Vojvodina ubedljiva protiv Voždovca

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras Voždovac rezultatom 3:0, u 9. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina ubedljiva protiv Voždovca
Foto: 021.rs
Pred oko 1.000 gledalaca na "Karađorđu", strelci za Vojvodinu bili su Milojević u 42. i 51. i Srećković u 89. minutu.  
Prva dobra prilika na utakmici viđena je u 20. minutu, a imali su je fudbaleri Voždovca. Posle kornera, u šesnaestercu Vojvodine do lopte je došao Jovanović, koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Huhumis praktično sa gol-linije izbio loptu u polje, da bi 11. minuta kasnije gosti ostali sa igračem manje na terenu, pošto je drugi žuti, odnosno crveni karton dobio kapiten Voždovca Miloš Pavlović.
 
Naime, Đuričin je bio u prodoru ispred šesnaesterca Beograđana i prošao je pored Pavlovića, koji ga je nepropisno oborio, a sudija Zoran Široki dosudio je slobodan udarac za Vošu i isključio kapitena Voždovca. Tačno 10 minuta kasnije, usledila je nova nevolja za ekipu Voždovca, pošto je Vojvodina došla u vođstvo.
 
Ponovo je Đuričin dobro prošao po desnoj strani i u šesnaestercu Voždovca proigrao Arsića, koji je lepo prihvatio loptu, ali je neko od defanzivaca gostiju ipak uspeo da mu je izbije iz nogu. Međutim, na nju je potom natrčao Milojević i sjajnim udarcem iz prve sa oko 18 metara poslao loptu u rašlje gola Ilića.
 
Već u drugom minutu drugog poluvremena, crveno-beli su mogli da dupliraju vođstvo. U kontranapadu, Bjedov je dobro prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac i odigrao povratni pas u sredinu, gde je Milojević natrčao na loptu i šutirao sa oko 18 metara iz prve, ali je ovoga puta slabo zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola. Međutim, već u 52. minutu, bilo je 2:0 za “staru damu”.
 
Ovog puta, Milojević je prihvatio loptu na oko 30 metara od protivničkog gola, prošao pored dvojice fudbalera Voždovca i onda još jednim sjajnim udarcem sa oko 18 metara postigao svoj drugi pogodak na utakmici, čime je učvrstio vođstvo svog tima.
 
U 59. minutu, šut sa oko 18 metara uputio je i Đurić, ali je Ilić uspeo da odbrani. Samo četiri minuta kasnije, Arsić je došao do lopte na oko 40 metara od gola gostiju i u šesnaestercu sjajno proigrao Srećkovića, koji je šutirao sa desetak metara šutirao iz prve, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola.
 
Voždovac je mogao da smanji rezultat u 80. minutu, kada je slobodan udarac sa oko 25 metara izveo Milunović, ali je Rockov dobro reagovao i paradom izbio loptu u korner. U preostalih desetak minuta, fudbaleri Vojvodine su sigurno kontrolisali igru i uspešno priveli utakmicu kraju, a konačan rezultat je još jednim fantastičnim golom postavio Srećković, nakon preciznog udarca sa oko 20 metara u 89. minutu meča.
  • O kuka i motika

    23.09.2018 12:42
    Vožd je stigao
    Biće bolje neko viče,sa severa drže slovo,na istoku stare priče,na zapadu ništa novo.
  • Bruder

    23.09.2018 08:34
    Wild west
    Seoski mentalitet na zapadu.Kao da sam bio na utakmici Bački jarak-Temerin.Pljuvanje po svojim igračima za svaki los potez ili gresku.Skandiranje posle golova i pobede.Nemamo mi pojma o pravom navijanju i stvarnoj podršci.Daleko smo mi od navijača koji vole svoj klub.Neki samo misle da ga vole ustvari rade protiv njega.Svojom losom energijom konstatno otezavaju fudbalerima posao na terenu.Bolje da ne dolaze na stadion.
  • Pele

    22.09.2018 23:49
    Jedna mala
    Danas je bilo Mamma mia !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.