Drugi trijumf Vojvodine u Seha ligi

Rukometaši Vojvodine upisali su drugu pobedu u Seha ligi pošto su pred svojom publikom u 6. kolu ovog takmičenja savladali beloruski Meškov rezultatom 29:23.

Meč je obilovao preokretima, domaćin je počeo odlično, ali su se gosti brzo sabrali i na poluvreme otišli sa prednošću - 14:12.

Prednost su gosti iz Bresta održavali i početkom nastavka, ali je Vojvodina posle desetak minuta igre stigla do izjednačenja i potom potpuno preokrenula tok utakmice u svoju korist.

Grozdanić je bio najefikasniji sa 11 pogodaka (7 sa sedmerca), dok je Nikolić postigao šest.

Crveno-beli su trenutno sedmi na tabeli sa šest osvojenih bodova, a u narednom kolu gostovaće Nekseu u Našicama 31. oktobra.

  • Red & White

    17.10.2018 10:13
    Lavovi sa Slane Bare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport