Vojvodina ostavila bodove na Banovom brdu

U 12. kolu Superlige, Čukarički je večeras u Beogradu savladao Vojvodinu sa 1:0.
Vojvodina ostavila bodove na Banovom brdu
Foto: 021.rs

Strelac pobedonosnog gola bio je nekadašnji igrač crveno-belih Ognjen Mudrinski u 92. minutu susreta.

Novosađani su ostali bez boda nakon neshvatljive greške Đurića kojem je Bojić oteo loptu na nekih 30-ak metara od gola Rockova i potom proigrao Mudrinskog, a nekadašnji "lala" je preciznim udarcem sa 12-13 metara poslao loptu uz samu stativu.

Vojvodina je odigrala solidan meč, a dva puta su njeni igrači pogađali prečku protivničkog gola. Imao je i Čukarički svoje šanse, pa se činilo da će podela bodova biti i najpravedniji ishod susreta. Ipak, nepažnja je koštala crveno-bele poraza.

Vojvodina ostaje sa 15 bodova, Čukarički je sa nova tri i dalje u samom vrhu i ima 25 bodova. U narednom kolu crveno-beli će ugostiti Dinamo iz Vranja.

  • Lauda

    21.10.2018 06:03
    Uprave,treneri i barjaci
    Odlazite sa Karadjordja svi,uprava,treneri,barjaktari...pustite omladince,bolje ce rezultate imati.Skupstina odlazi...
    P.S.tomo odlazi iz svetinje...
  • Okuka i motika

    20.10.2018 09:19
    Sve je to dobro
    Žao mi je što niko iz uprave i navijača neće zaraditi na svom igraču kojeg je ubacio da igra.Toliko su se mnogi potrudili da ubace deo sebe da pomognu klubu ali ne ide.Ali ima i drugih načina zarade.Koka i Zoka to odlicno znaju.A izgleda da znamo i mi.Samo toga nismo ni svesni.Bilo bi dobro da nas nekoliko preostalih dodjemo sledece kolo da vidimo sta ste nam novo spremili.
  • Mica

    19.10.2018 22:22
    Ostavite nasu Vosu
    Uprava napolje, uprava napolje, uprava napolje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.