Košarkaši Vojvodine ubedljivi na gostovanju Beovuku

Košarkaši Vojvodine savladali su na gostovanju ekipu Beovuka rezultatom 100:77, u okviru trećeg kola Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine ubedljivi na gostovanju Beovuku
Foto: 021.rs
Izabranici Filipa Soceka u Beogradu su igrali sigurno. Ipak, u prvoj četvrtini delovalo je kao da će utakmica biti neizvesna, ređali su se koševi na obe strane. 
 
"Crveno-beli" su u prvoj četvrtini ubacili 25 lopti u koš, a protivnici 24. U drugoj četvrtini Vojvodina je počela neznatno da uvećava prednost, pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 49:45 u korist Novosađana.
 
Kao po pravilu, Voša je odlično odigrala drugo poluvreme. Igra domaćina je počela da pada, a igrači Vojvodine su počeli da napadaju još jače. I u trećoj četvrtini Vojvodina je ostvarila prednost od 22:19, ali je pravu rezultatsku razliku napravila u poslednjem delu igre.
 
Ubacivali su lopte u koš Dželetović, Berbakov, Zarić, Atanasov i ostali, pa je u poslednjoj četvrtini Voša upisala 29 poena, a Beovuk samo 13, čime je utakmica privedena kraju pri rezultatu 100:77 u korist "crveno-belih".
 
Vošu su do pobede vodili Dželetović sa 19, Berbakov sa 16 i Atanasov sa 14 koševa, dok su na drugoj strani bili najistaknutiji Bezbradica sa čak 33 koša, Vučićević sa 17 i Maksimović sa 12.
 
Vojvodina je ostvarila dve pobede u tri kola i trenutno zauzima peto mesto na tabeli Košarkaške lige Srbije. U narednom kolu, koje se igra 27. oktobra, Vojvodina dočekuje Mladost.
  • hari

    22.10.2018 23:23
    Bravo momci!!! Veliki minus za novu upravu, velika obećanja - ništa nisu ispunili. Nisu bili u stanju ni da isplate dug da bi registrovali Grubora, o drugim velikim obećanjima da ne pričamo. Veliki plus i bravo za Soceka, treba to sve izbalansirati. Ako je istina da se Raša povukao biće baš teško, ovi novi ne obećavaju.
    NAPRED VOŠA!!!!
  • NS

    22.10.2018 19:23
    ČESTITAM na obe pobede, ne znam koja mi je draža!!!!
    Niste mi objavili čestitku posle Vršca pa se moram ponoviti.
    BRAVO MOMCI!!! BRAVO SOCEK!!!
  • Limanac

    22.10.2018 11:10
    Nisam bio u BG na utakmici ,nažalost, al čuo sam utiske onih koji su bili .Svi se slažu da je presudila igra kolektiva .Dok su u Beovuku dve trećine poena postigla dvojica igrača .kod Voše su svi izlazi na teren i u svakom momentu delovali kao skladna celina.
    Nije nam bilo baš veče trojki ( 11 od 37) al ipak smo jedini u ovom kolu stigli do STOTKE !!!! Sve četvrtine smo dobili ali u poslednjoj četvrtini je zaigrala ona naša stara Voša ,koja gazi sve pred sobom .Započeli smo sa 7 : 0 a potom i 14 : 2 a sve to za 4 min igre i tada se znalo ko će dobiti ovu utakmicu
    Novinar Dnevnika je u uvodniku napisao "Беовук – Војводина 77:100 (24:25, 21:24, 19:22, 13:29) Одличну партију пружили су ученици тренера Филипа Соцека у 3. колу КЛС. Била је то мудра, зрела и ефикасна игра, након које је у Београду пала стотка у режији црвено–белих новосадских кошаркаша.

    Slažem se MUDRA ZRELA I EFIKASNA IGRA I VRLO VAŽNA POBEDA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.