Poslastičarnica "Mocart" proslavila 20. rođendan

Čuvena novosadska poslastičarnica "Mocart" proslavila je 20 godina svog postojanja, uz obilje ukusnih slatkiša i muziku Boška Dudvarskog.
Čuvena novosadska poslastičarnica "Mocart" proslavila je 20 godina svog postojanja, uz obilje ukusnih slatkiša i muziku Boška Dudvarskog.

Iako je otvorena još 1995. godine, "Mocart" poslastičarnica je tokom godina postala svojevrstan brend, a sa Bulevara oslobođenja preselila se u Zmaj Jovinu 21.

"Ja sam jedan od onih koji jako vole da jedu slatko. Radio sam u raznim kafićima pa mi je počela smetati borba sa ljudima u alkoholisanom stanju. Želja mi je bila da naprvim mesto u kome će se svi osećati sigurno i srećno i u kome će moći da uživaju u malim stvarima i kvalitetu. Dvadeset godina posle mogu sa sigurnošću da kažem da sam ostvario svoj san", rekao je za 021 vlasnik "Mocarta" Dragan Stanojević.

Iako je osnovna delatnost kafe-poslastičarnice "Mozart" proizvodnja i prodaja torti, kolača, sitnih kolača i ugostiteljstvo, osoblje se trudi da prati i uvodi evropske trendove u domenu ugostiteljstva. Iz tog razloga stalno uvode novine u asortimanu i kvalitetu robe i usluge, trudeći se da što više izađu u susret posetiocima i njihovim željama.

Stalna ponuda kvalitetnog slatkog programa (torte, kolači, sladoled, voćni kupovi), standardna ponuda kafića (kafe, alkoholna i bezalkoholna pića, kokteli), te prijatni ambijent lokala sa tihom laganom muzikom i srdačnim osobljem zaokružuju celinu koja je među Novosađanima odavno prepoznata, a poslastičarnica "Mocart" zasluženo postala jedan od novosadskih brendova u svojoj delatnosti.

  • Lexv

    07.12.2015 15:45
    Sto se tice odnosa kvaliteta kolaca i cena, kod njih definitivno vazi ono "koliko para, toliko muzike".
  • aca

    04.12.2015 08:25
    cestitka
    sve najbolje zelim Mocartu pogotovo zenama koji rade u proizvodnji i legendi Mocarta konobaru Vladi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.