FOTO: Ovce, ćurke, a sada i krava šeta Novim Sadom

Domaće životinje su se baš odomaćile u Novom Sadu, pa ih sugrađani viđaju sada već svakodnevno, mada je u većem delu gradskog područja zabranjeno njihovo držanje.

Tako su danas pojedini Novosađani bili svedoci šetnje krave po putu na ulazu u Novi Sad iz pravca Temerina, neposredno kod Temerinske petlje na autoputu.

Prema svedočenju građana, krava je nekoliko minuta slobodno šetala putem, a zbunjeni vozači uspeli su da je izbegnu. Krava se na sreću nije uplašila sirena i mirno je odšetala na obližnju zelenu površinu.

Od Novosađana koji često putuju ovim pravcem može se čuti da se krave povremeno viđaju pored puta, tako da se može pretpostaviti da su zalutale sa nekog od obližnjih salaša.

Inače, mada je držanje domaćih životinja, sem pasa i mačaka, uglavnom zabranjeno na većem delu gradskog područja, sem ako se ne radi o poljoprivrednim gazdinstvima, Novosađani ovce, konje, kokoške, guske, pa i ćurke viđaju u raznim delovima grada.

Autor: 021.rs/Foto: FB page NSulice

  • uz

    28.02.2016 20:37
    stoku
    obicno idu i cobani,nista protiv njih,ali na pravom mestu fale
  • Debeli

    26.02.2016 23:04
    Prati putokaz
    Gde bi krava nego u Big centar, jasno kao dan! Kad platim ženin šoping u Big-u, shvatim da sam vo.
  • Meni ne smeta

    26.02.2016 22:31
    Meni ne smeta ova a ni druge krave. Plemenita zivotinja... verovatno ste culi da se mleko koje konzumirate mozda svaki dan, sir , pavlaka i sl, dobija od -kravljeg- mleka.
    Ne smetaju mi ni druge zivotinje jer zive po principu ne diraj me - ne diram te
    Kada citam clanak, a i komentare, pitam se kome se vi 'podsmevate' ? Proradila vam "gradska" teritorijalnost? Nema sumnje da bi se pokrili usima kada bi prebrojali jedinke u gradu koji zapisavaju svoju teritoriju a hodaju na dve noge i zovu sebe civilizovana bica, ljudi ili Gradjani, ?
    Svasta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti