FOTO: Šešelj osvanuo na Radničkom

Novosadski odbor Srpske radikalne stranke postavio je rano jutros na zgradu Radničkog univerziteta veliki plakat sa likom Vojislava Šešelja.

U saopštenju poslatom medijima radikali navode kako su "na najvišoj zgradi u Novom Sadu postavili pobednički baner SRS-a i svog lidera Vojislava Šešelja, koji dominira nad srpskom Atinom".

Sa plakata Šešelj obećava pamet, znanje, poštenje, mudrost, hrabrost i poverenje, putem kojih će "Srbiju staviti u sigurne ruke".

Na fotografijama se vide i sami radnici koji plakat postavljaju.

Iz Gradske kuće još uvek nema odgovora na pitanje 021.rs da li su radikali imali dozvolu da postave ovaj plakat, niti da li će preduzeti mere da on bude uklonjen sa zgrade Radničkog.

Podsetimo, prethodnih dana je uklonjeno nekoliko bilborda Srpske radikalne stranke, a na proteste radikala iz Gradske inspekcije su odgovorili da se uklanjaju svi nelegalno postavljeni bilbordi.

Autor: 021.rs

  • Piplfoks

    22.03.2016 09:32
    Mogli ste najaviti da ćete da ga kačite, pa da se skupimo da navijamo da neko od vas padne - ja lično napravim malu feštu svaki put kad neko od vas ljubitelja ratnih kriminalaca doživi grozan kraj.
  • Novosađanin

    21.03.2016 18:54
    " zbog Šešeljevog "verbalnog delikta" ljudi su ubijani, proterivani, maltretirani..."
    @Miroljub
    Ništa od toga što si naveo nije tačno niti dokazano tako da džabe mutiš vodu. Reći ću ti da su i mene neki Hrvati iz Vojvodine našli jer su mi već gledali kuću u HR iz koje sam proteran i tražili zamenu. Njima je to bio praznik super kuća i imanja.
    A da je bilo neki pritisaka naravno da je bilo jer akcija izaziva reakciju ali Šešelja nemaš za šta da kriviš. Rat je to bio. Nekima još traje, očigledno.
    Kao što rekoh Šešelj nema pojma o politici, da dodam, a ni o marketingu.
  • Mastodont

    21.03.2016 12:23
    Treba njegov lik da stoji na svakoj ruševini, da podseća idiote sa kratkom pameću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti