FOTO: Nakon krava, ovaca i ćuraka, stado koza šeta Novim Sadom

Stado koza prošetalo je tokom prepodneva novosadskim Mišelukom.

Novosađanin Miroslav zabeležio je ovaj prizor koji, u poslednje vreme, nije toliko neobičan u Novom Sadu. Fotografija je postavljena na Fejsbuk stranici NSulice.

Naime, poslednja životinja uočena na ulicama grada bila je krava, na ulazu u Novi Sad iz pravca Temerina, kod Temerinske petlje. Novosađani su je uočili prošlog meseca, a kako je to izgledalo pročitajte OVDE.

Svega nekoliko dana ranije, na Novom naselju uočeno je jato veoma glasnih ćuraka. Snimak možete da pogledate OVDE.

Takođe, i stado ovaca nedavno je viđeno na kružnom toku u Veterniku.

Foto: Marko Veselinović

I konji su često na ulicama Novog Sada. Kao i lame.

Prema gradskoj odluci o držanju domaćih životinja, zabranjeno je držati živinu na području grada, osim u prigradskim naseljima.

Autor: 021.rs
  • ana

    26.03.2016 10:54
    dobro je dok jos nesto zivo mrda.Znaci nije sve zagadjeno sem ljudskih dusa.Sve ostalo jemkao 21. vek samo kokoške smetaju
  • Trgovac

    26.03.2016 08:10
    A zato je juče bila pomama za čizmama :-)
  • Kamenčanin

    26.03.2016 04:04
    ???
    Mišeluk koliko ja znam pripada Kamenici koja je prigradsko naselje i dalje pa je i dozvoljeno držanje životinja, a Kamenicu ste pripojili opštini Petrovaradin, a ne Novom Sadu iako je bliži, tako da ne vidim u čemu je problem što komšija koji živi na Mišeluk i gaji koze izvede stado na ispašu na poljanu kod ruševine televizije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti