Nenad Čanak: Socijalisti su naručili moje ubistvo

Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, izjavio je da je Mihalj Kertes, bivši visoki funkcioner SPS i novopečeni naprednjak, svojevremeno naručio njegovo ubistvo.
- Mihalj Kertes je 1999. naložio visokopozicioniranom SPS-ovskom kadru iz Novog Sada da pronađe nekoga da me likvidira. Onda je taj SPS-ovski kadar pronašao nekog dilera, koji je bio uhvaćen sa nešto preko kilogram heroina, i obećao da će mu, ako me likvidira, kazna biti oproštena. Ja sam odmah o tome obavestio pravosudne organe, ali nikada nije povedena nikakva istraga - tvrdi Čanak u intervjuu Olji Bećković.
 
Predsednik LSV je u intervjuu za NIN govorio i o svom odnosu prema Aleksandru Vučiću, Vojislavu Šešelju, Ivici Dačiću i Borisu Tadiću, kao i o tome zašto je svojevremeno trebalo povesti ozbiljnu debatu o "Republici Vojvodini".
 
Autor: Blic/ foto: Medija centar Beograd
  • PLITAK POTOK

    10.04.2016 18:09
    Čanak gospodin Nenad neka nama iskreno kaze, ko je i da li je , olesio od batina onog izvesnog gospodina iz BG,(oLesanovic) a mi njemu SVAKAKO NE VERUJEMO, ko je hteo da ga nabode tih davnih godina, a SIGURNO nije Kertes,

    pa sve i da je clan SNS-a, a nije, a nije ni SPS-a.........clan......KERTES..
    Moze ???
  • secanje

    10.04.2016 17:52
    Jos jedna u nizu BUDALASTIH izjava ovog ...............
  • ma daaaj

    07.04.2016 21:43
    1999
    Neko hteo 1999 da te ubije i jos taj bio na vlasti, a ti 17 godina kasnije to prepricavas...tesko da bi tada preziveo da nam sada pricas ove lovacke price koje si cuo na nekom kanalu dok si pecao....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti