EKSKLUZIVNI FOTO: Novi Sad iz vazduha

Zahvaljujući fotografu Aleksandru Vukićeviću, Novosadski portal 021.rs vam danas pokazuje kako Novi Sad ovog aprila izgleda iz vazduha.

Fotografije su napravljene u sredu 13. aprila, a na njima se mogu videti novosadski mostovi, Dunav, Petrovaradinska tvrđava, centar, Limani, Bulevar Evrope i drugi delovi grada.

Preuzimanje fotografija je zabranjeno bez dozvole autora.

Autor: 021.rs/Foto: Aleksandar Vukićević

  • Pavle

    08.07.2017 06:59
    Svaka čast, naišao sam posle ko zna koliko da dopunim zbirku ;)
  • Anonimus

    15.04.2016 17:10
    @ex chapman
    Totalno promasen komentar, ako niste sarkasticni. Vasa kuca se vidi na google mapsu bolje nego na ovim slikama. Vi licno se vidite kao jedna mala tacka. A mozda ni toliko.

    Ovo jeste autenticno autorsko delo jer je covek seo u avion, kruzio gradom i na taj nacin napravio (odlicne) fotografije koje vecina nas nije u prilici da reprodukuje. A ako ismevate skorasnje pokusaje za dodatna tumacenja zakona o autorskom delu, bolje se informisite jer zastita licnosti koja je fotografisana nema veze sa tim zakonom. Taj zakon je povezan iskljucivo sa ogromnim odstetama koje fotografi traze za svoje sasvim obicne fotografije koje bilo ko moze da napravi sa obicnom opremom. Dakle svaki fotograf treba da ima pravo na autorsku naknadu, svaka licnost na fotografijama treba da ima pravo na zastitu, ali to ne sme da se zloupotrebljava.
  • ex chapman

    15.04.2016 11:05
    zaštitimo fotografe
    a nas ko šiša. nek slikaju šta hoće i koga hoće bez pitanja i dozvole! nisam ja ni premijer ni zvezda granda pa da mi slikaju kuću iz vazduha. molim zakon koji će zabraniti da neko od mene, moje porodice i moje imovine pravi "svoje" autorsko delo! hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti