"Lear" počeo probnu proizvodnju u Luci Novi Sad

U halama Luke Novi Sad počela je probna proizvodnja američke kompanije "Lear" tokom koje će se obučavati radnici koji će u novembru početi da rade u toj fabrici u Radnoj zoni Sever IV.

Kako je saopšteno, u ovom pogonu je počelo da radi 120 ljudi, a ove i naredne nedelje biće angažovano još po 60 radnika, a do kraja godine u "Lear" će raditi 800 ljudi.

Početku rada probnog pogona u halama Luke je prisustvovao i gradonačelnik Miloš Vučević koji je naveo da je srećan što je, posle kompanije "Delfi", i druga svetski poznata kompanija iz oblasti auto-industrije "Lear" pokrenula prve pogone.

Podsetimo, da su Novi Sad i "Lear" prošle godine potpisali sporazum o saradnji prema kojem se Grad obavezao da uloži preko četiri milijarde dinara iz budžeta grada da opremi i uredi fabriku za potrebe ove američke kompanije.

Autor: 021.rs

  • Tamara

    22.12.2017 10:10
    93
    Da li se rade neki testovi u toj firmi,od 40 pitanja treba da se izvuce 17 tacnih?Hvala na odgovoru.
  • NenaNS

    12.12.2017 12:57
    Pocela sam da radim pre mesec dana, kao i svaki posao ima i dobre i lose strane, plata jeste mal, ali je ista cak i veca nego sto sam imala na kiosku na kome sam radila, ali znam da mi je toplo, da sam u zatvorenomm, da je posao siguran, od prvog dana mi ide radni staž. Imam mogucnost i da napredujem, trudim se i za sad mi nije tako lose. Preporucujem svakom kome treba posao, makar da se proba, ne mora biti loše. Srecno svima ljudi
  • mirko

    07.11.2017 09:52
    pitanje
    Koja je adresa firme il br telefona ako neko zna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti