Policija potvrdila da je uhapsila policajca u Ledincima

Lider Pokreta "Dinara-Drina-Dunav" Tomislav Bokan rekao je za 021 da je policija u Ledincima juče privela njegovog bliskog saradnika, policajca Predraga Eleza zbog sukoba sa aktivistima Srpske napredne stranke.
Ovo je potvrdio Bokan za 021, navodeći da se radi o skandalu i porazu demokratije, i da je privođenje samo pokušaj sabotiranja glasanja za ovaj pokret.
 
U Novosadskoj policiji je za 021 potvrđeno da je Elez priveden. On je zadržan u pritvoru do 48 sati, a krivična prijava ga tereti za ugrožavanje sigurnosti.
 
Prethodno je iz pokreta "Dinara-Drina-Dunav" saopšteno da je taj čovek kidnapovan u Ledincima, a da su ga otele nepoznate osobe sa stadiona FK "Vinogradar" jer je, kako kažu, prijatelj Tomislava Bokana. "Ovo je vrhunac današnjeg dana obeleženog brojnim izbornim neregularnostima, pritiscima, ucenama, pretnjama, sačekivanjima i maltretiranjima naših članova tokom celog dana, skidanjem garderobe ljudima na ulici od strane nepoznatih lica", naveo je Bokan.
 
Pokret je prijavio slučajeve policiji ali, kako kažu, nije bilo reakcije. "Oteti čoveka je preko svake mere. Pozivamo sve građane i političke stranke da osudimo ovaj, do sada, neviđeni čin", kažu u 3D.
 
Autor: 021.rs
  • Rodjena novosadjanka

    06.05.2016 00:10
    i aktivista 3d
    Otisli Nemci dosli Sremci tako se u narodu kaze.Namestaljka,naravno da bi sns bez problema i prepreka pokupovao glasove,dok smo mi dobili razne epitete.Sve je prepisano nama a oni su ustvari ti o kojima vi pricate.Za Ledince je uradjeno mnogo koliko znam otkad je Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav bio na vlasti .Cak ni to mestanima nije bilo dovoljno vec je bilo bitnije da 'komsiji crkne krava.'Tomislava Bokana ko nije upoznao nemoze da sudi o njemu,kome nije pomogao nije ni odmogao.Predraga Eleza znam iz vidjenja,samim tim sto je Bokanov prijatelj covek je na mestu.Srbi prokleti smo,prodali ste se za sitne pare sns-u zapadnim placenicima,svoje ljude izdali.Elez je bio u ratu,borio se za Srbiju.Sramoto Ledincani.
  • Staroledincan

    29.04.2016 07:09
    Samo slusam
    Uhapsen policajac OK. Ajde neka neko navede primer prebijanja nekog od strane tog policajca.Koliko smo imali prijava i pretnji od strane gradjana gde policija nije reagovala .U ovom slucaju na sceni je najcrnje maltretiranje gradjana od strane vlasti. Mislite da sam pristrasan???? Pa setite se samo sta su tim ljudima radili u predizbornom periodu. Za sve i svasta su im slali policiju ispekciju komunalce itd. Cilj je bio unistiti tu grupu ljudi koji su se borili za svoja mesta.
    Nije policajac dosao kod nas u Stare Ledince nego su nasi odlazili u Nove i provocirali a sve uz zastitu policije.
  • Petar

    28.04.2016 12:14
    Kulska ulica 12, Vrbas
    Imate na Detelinarskoj stanici nekoliko takvih koji misle da mogu da izvode sta zele i kako im se prohte zato sve te lazne cajote posebno ove koje mi poznajemo iz Vrbasa i okolice a rade u N.Sadu u zatvor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti