Počinje sa radom semafor na Bulevaru Evrope

Privremeni semafor na raskrsnici Bulevara Evrope i Proleterske ulice biće pušten u redovan rad u toku današnjeg dana.

Zavod za izgradnju grada apeluje na vozače i sve učesnike u saobraćaju da dodatno obrate pažnju na početak rada saobraćajne signalizacije, s obzirom na to da su do sada semafori bili na treptaču - u probnom režimu rada.

Za prelazak preko bulevara potrebno je aktivirati najavu na tasterima.

Početak rada semafora trebalo bi da olakša kretanje građanima kojima je izgradnjom IV deonice Bulevara Evrope bila otežana svakodnevna komunikacija ka drugom delu Klise i pristup bus okretnici, školi, vrtiću ili prodavnici.

Autor: 021.rs

  • NS_BOB

    25.04.2016 19:32
    Zbog čega nije projektovan kružni tok na tom mestu, nego sada naknadno krpe raskrsnicu sa semaforom praktično na kraj petlje za autoput?
  • Fitipaldi

    25.04.2016 15:48
    Moram da kažem da se nerviram što kod kasarne na Detelinari tj. Avijaciji ne mogu levo nego moram na kružni tok pa nazad! Zar nije mogao i tu da se stavi semafor i dozvoli skretanje ulevo!! Kakav je to mozak odobrio!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.