Sremski Karlovci: Ponavlja se glasanje na trećini birališta

Zbog uočenih nepravilnosti, na 3 od 10 biračkih mesta u Sremskim Karlovcima, izbori će najverovatnije biti ponovljeni, saznaje 021.

Oni treba da se održe u roku od 15 dana, a konačnu odluku o njihovom ponavljanju doneće opštinska izborna komisija.

Prema rezultatima glasanja sa sedam biračkih mesta, najviše glasova osvojila je SNS i pripašće joj 12 od mogućih 25 mandata u lokalnom parlamentu.

Grupi građana, koju predvodi dosadašnji gradonačelnik ovog mesta Milenko Filipović, pripašće 6 mandata. Po dva su osvojili SRS i Pokret socijalista, a po jedan SPS, DSS-Dveri i grupa građana "Dunav 1245".

Konačna raspodela mandata u Sremskim Karlovcima znaće se nakon ponavljanja izbora na onim biračkim mestima na kojima su registrovane nepravilnosti.

Autor: 021.rs

  • karlovčanin

    28.04.2016 21:42
    Pa šta je tako bitno pobediti u Karlovcima? Ne razumem.....možeš misliti......zato i ne glasam......i ovaj što je sada u opštini, baš je mnogo uradio, ali za sebe,
  • ex chapman

    27.04.2016 11:18
    jesam vam reko?
    ja sam lepo govorio - nemojte ići na birališta, nemojte se petljati sa tom bagrom, ništa dobro iz toga proisteći neće. naslušao sam se svakakvih priča o kršenju zakona na biralištima. i ko da to spreči kad oni koji su zaduženi za kontrolu izbora su upravo oni koji organizuju prevare. valjda je sad svakoj budali jasno da glasanje NIJE TAJNO, da zlikovci uvek znaju ko je za koga glasao, pogotovo u manjim sredinama
  • jovan

    27.04.2016 10:16
    pretnje I "zeleno"
    Zelene hemijske, pretnje, inertnost policije, busenje guma, zvanje telefonom, organizovano dovozenje na izborna mesta. Nije ni cudo da imaju 12 od 25. Inace bi gospodin Filipovic ostao na vlasti. Sto je najgore nastavlja se I sad pred ovo ponavljanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti