Biciklista i stariji čovek povređeni u saobraćajkama

Dvadesetogodišnji biciklista i stariji čovek povređeni su danas u dve saobraćajne nezgode, saznaje 021.rs.

U 15.30 časova na kružnom toku u Veterniku, povređen je sedamdesetogodišnji muškarac i zadobio je težu povredu glave.

Prethodno je u Temerinskoj ulici oko 11 sati povređen biciklista, koji je sa lakšim povredama odmah prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Autor: 021.rs

  • Vlada

    06.05.2016 13:06
    @Rusofil_IQ0

    Evo ga, opet demonstrira svoje komplekse i skolonst ka divljanju u saobraćaju.
  • Eh

    06.05.2016 01:58
    Tako je Rusofile, biciklisti su krivi za sve. Deca na biciklima su najbolji primer bahatih biciklista. Najbolje da ne izlaze iz kuće uopšte, makar dok ne stasaju za automobil.
  • Rusofil_IQ0

    05.05.2016 18:55
    Sta reci, idem autom predjem pesacki posle 40m klinka 10-12 godina izlece na drum, slusalice na uvu glava gleda u mobilni!, onaj ispred mene sva sreca isao 20-30km/h pa je prikocio ja iza namerno svirnem da je opomenem, ona nema pojma odakle zvuk dolazi osvrce se oko sebe a mene ni ne primeti jos se ko tvor vuce po putu verovatno je toliko ublenula u mobilni da ni nezna gde je i sta radi!!!!
    Biciklisti ako ih ne pustis na pesackom iako jurcaju, iako si ti procenio i prosao pre njih pre nego sto su oni stigli do pesackog vidno galame i negoduju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti