FOTO: Napuštena peglica bila na trotoaru i zelenoj površini pola meseca

Napušten automobil više od pola meseca blokirao je parking mesto i trotoar u Ulici Save Ljubojeva na Rotkvariji.

Kako za 021 navode građani ove ulice, vozilo je prvo neko vreme bilo na parking mestu, a potom ga je neko izgurao na trotoar i zelenu površinu. Novosađanka Tijana P. kaže da su komšije prijavile komunalcima vozilo koje treba odneti još pre dve nedelje, ali se ništa nije dogodilo.

"Kad treba napisati nalog da se odnese nečije vozilo sa parking mesta, pauk odmah dolazi i nosi automobile. Tada su svi u sistemu ažurni. Kada se radi o ovim slučajevima, izgleda da ih izdavanje naloga i odnošenje ne zanima", navodi ova Novosađanka.

U Parking servisu kažu za 021 da bi vozilo odmah bilo uklonjeno da je nalog stigao u preduzeće, ali čim ono nije još odneto, nalog nije ispisan.

Vozilo se trenutno nalazi ispred ulaza s brojem 3, na zelenoj površini i trotoaru.

Vozilo uklonjeno nakon ukazivanja medija

Par sati nakon pisanja 021, nadležni su izašli na teren i uklonili napušteno vozilo.

  • Rasha

    07.05.2016 13:45
    Ima takvih slucajeva svuda po gradu ...
  • Z

    07.05.2016 09:18
    nije jedini
    Ispred P.komune 46-48 napusten beli punto stoji vec dve godine i nikom nista zato sto je gazda neki inspektor ko zna gde.Takvih slucajaeva po gradu koliko hoces
  • Pera Kabanicar

    06.05.2016 21:12
    @Arthur Dent
    To ispred vise poslovne skole je VW Passat B6 pored drveta, izgoreo prednji deo i stoji tu jako dugo, a to je inace parking te skole. Mislim da to ima neke veze sa podmetnutim pozarom (pisali su mediji o tome), a vezano je za famozni bracni par direktora o kojima se prica ovih dana. Odlicna tema za medije da malo istraze :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti